Ajmo malo sajber borbe za Kosovo, dok ne dobijemo motike

1. Bate taj pesnik je pobego u Skandinaviju kad je trebalo to isto Kosovo da se opet brani

2. Треба нешто научити и од Јевреја...

3. pa majkumu, on je pesnik, a ne ratnik

4. Nisu ni srpski vojnici bili ratnici. A i oni što su bili protiv uzimanja Kosova su listom ginuli na Ceru i Kolubari.

5. Цар има прво. Српски војници су били слободни уметници, а не ратници. И Путник и Степа су наредили да се на Церу и Колубари побију сви радикални елементи који су били против узимања Косова, то су документоване чињенице.

6. uz dužno poštovanje, zajebavao sam se
    nema profesije kada rat zove
    jašta, saseći u korenu

7. Pa za razliku od Pašića i ostale velikosrpske bratije, a tu se mogu uključiti i ti "herojski generali", ja koliko se sećam Dimitrije Tucović je poginuo u jurišu na austrougarske položaje koji su ga, prema tvrdnjama srbendi, plaćali da kevta na zauzimanje Kosova i Metohije (gde su Srbi bili manjina, pogotovo u južnim delovima) i Makedonije (gde Srbi nisu imali šta da traže i gde su hiljade Srba ni za šta gubile živote). Zato je Tucović izdajnik, a kralj Petar (jednako dobar poznavalac srpskog kao i potomak mu Aleksandar, takođe jednako uticajan) i kralj Nikola (koji je izgurao srbijansku vojsku u Albaniju i koji je pobegao kao zadnja pizda ostavivši svoje Srbe na cedilu) heroji srpskog naroda. Kakav narod, takvi i heroji.

8. a ne, trebao je da ostane i završi ispred streljačkog voda, to bi bio kraj Srbije

9. O čemu ti dečko pričaš

10. Царе, слажем се са тобом поптуно. Свака ти је као Павелићева.

11. pomešah Nikolu i Petra, moja greška
    šta želiš da kažeš, budi samo malo precizniji? Da smo ubice, da nam je vlast do jaja?

12. je l smo se za to mi borili?

13. Четврт цигле и недовршена фасада.

14. Dobro Granjka, i tebi je svaka ka od prosečnog daunovca
    Da je Kosovo vekovima bilo i ostaće albanska zemlja, čak i da ga Srbija opet osvoji. Zbog tog imperijalizma za sirotinju koji je vodila Srbija pre nešto više od 100 godina smo tu gde smo.

15. A što se tiče Nikole, i njemu je bio otvoren put za Solun, ali ne, hoće patrijota da čapne koji deo Srbije ili Albanije dok niko ne gleda.

16. Не разумем тај хумор где се прозивају особе са дауновим синдромом, јер су то особе које су такве рођене, а ти си сам одлучио да постанеш ђубре и олош.

Мислим да ћеш се мало обрисати за то шиптарско Косово. Косово је турска земља а не шиптарска, тако да га и шиптари држе наредних 200 година, оно ће и даље бити турско. Али како лепо радијација раком разједа шиптарски окот доле, сигуран сам да ми са њима нећемо имати проблема.

Империјализам? Глупљег коментара нисам видео.

Пошто не могу чак ни да коментаришем глупости које пишеш, само ме интересује, шта би особа попут тебе урадила пре 100 година? Дај ми своју визуру, подели је, нема смисла да је чуваш само за себе.

17. Tipičan odgovor jednog zakržljalog mozga podmazanog demagoškim patriotizmom. Normalno da ne možeš da komentarišeš jer si nepismen i ne poznaješ ni osnove istorije svoga naroda, pa se bacaš na floskule tipa "hurr Kosovo je tursko hahah radijacija izjeda Šiptare", demonstrirajući dokle opseg tvoga razuma dopire. Uzeo bih pušku i stao u rov moje države, ne bih pobegao ni za Pariz ni za London ni za Stokholm kao kvazipatriotske jagnjeće brigade poput tebe koje su uvalile Srbiju u govna do guše otimanjem tuđih zemalja. Gadi mi se na ljudski otpad poput tebe.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.