Ajmo malo sajber borbe za Kosovo, dok ne dobijemo motike

1. Vaš (klerofašistički) sigurno nisam.

2. Ма, Царе, јел ти заиста мислиш да ја читам и обраћам пажњу на све глупости које ти пишеш? Е, јеботе...

Ти Србин? Не чуди ме. Најгори окот је кад се Србин расрби, а ти си слика тога. Теби је Вук Драшковић на зиду уместо Светог Јована :)

Лагали су те да имам вртић, џабе си дао дупе у најам. Ја сам ћелав, ћелав сам па шта?

Имам 4 образа - два на глави, њих ми не дирај, дирала те куга. И имам два на гузици, е ту ме можеш слободно пољубити.

Јуууууууу! Ко бре Бушатлија? Јууууууууу! Ти, дете настало из сношаја Десанке Шакић, Павелића и Степинца мени да кажеш тако нешто? Јууууууууууууууууу!

Симпатично ми је ово кад напишеш - гаде. Ко у Северининој песми. И тебе су као и њу јахали браћа Ромљанци, а и Срби. Опреееееем!

3. Није наш, ово је бре неко нацистичко, антисрпско говно. Накотили се после НАТО агресије као Шиптари на Косову после доласка Турака и Тита.

4. Vuk Drašković je prvi vikao ne damo Kosovo, pa je prvi prodao isto. Verovatno ste i krvni rod koliko ličite, a i on je bio mlađani klerofašista dok Ameri nisu dali parice, moraćeš još dosta da jedeš pasulja i prosipaš kvazisrpstva da njih zainteresuješ.
    Da, da, Bušatlijin sin, verovatno ti suza kan kad čuješ za Kruse i Martiniće, govno izdajničko.
    Hjohjo, trtenje, kakav bog humora. Normalno, bežiš i od kakve smislene rasprave kao i tvoji patriotski drugovi što su bežali kad je za Srbiju trebalo u blato. Nema vruće janjetine po rovovima, jebiga. Fuj, gade.

5. Не причај тако о Вуку он ти је духовни отац, ђубре издајничко.

Једи ти пасуља, за боље и ниси. Ја ћу врућу јањетину, док из далека гледам како патриЈоте попут тебе бране свету српску земљу, јел тако?

Ти си толики издајник да би те се и Јуда постидео. Ма, и Тадић и Вучић би поред тебе поцрвенели која си мађија од издајника. LvL 99.

Каква смислена расправа са изродом као што си ти? `Еси ти нормалан? А, да, ниси.

Биће теби фуј кад се видимо на ратишту - ти против Србије, лопове и издајниче мали, а ја са заставом и оштрицом правде! Овако ћемо са вама издајницима и нацистима:

http://pulse.rs/wp-content/themes/advanced-newspaper-v33/timthumb.php?src=http://pulse.rs/wp-content/uploads/2011/12/Lepa-sela-lepo-gore.jpg

6. Ja sam se pozivao na Njegoša, izvinite molim vas i nemojte se ljutiti na Granjku.
    Citiram
    Poturica gori od Turčina.Ne znam, al tu su negde, sto kažu kolju se.
    kraj citata.

A evropejci tipa sonje biserko, nataše kandić, i ostalih što seru da je kosovo siptarsko kao i pećka partrijaršija i visoki dečani kolju se pod obavezno.

7. чекај брт, бити србин то је нешто позитивно?

8. Kome kako Marko.
    Tebi je sramno, meni je časno.

9. Ja bi da mi to koljemo, ionako će posle da priča da smo ga klali. Ko u srebrenici.

10. Bravo, sa svakim postom sve više pokazuješ koliko ti je mozak zakržljao, a obrazi debeli. Meni Vuk nije ništa, on je tvoj (možda i ne samo duhovni) otac. Od istog ste materijala pravljeni, obojica bi braću rođenu prodala za miris svežih dolara zar ne?
    Naravno da ću jesti pasulj. To je glavna vojnička hrana i bila i jeste, ali ti to ne znaš, jer su i tvoji i ti služili i ćesara i firera i Đinđića, zar ne? Tu ste negde i po srboljublju. Smrade izrodski.
    Ti na ratištu jedino možeš biti draftovan za američku vojsku, jer takvi "heroji", takvi smradovi, jedino tamo mogu da odu kada se gine za Srbiju. Mrš, Bušatlijin sine.

11. Znaš li ti nesrećo da su srbi narod najstariji, dok je švabo jeo rukama mi smo imali ovo, pa lepo boc, boc, na srpskom dvoru, boc a švabo rukama usta ga jebem.

12. Глупандеру , кева ти је проваљена , то ако си ти реко нешто за мене то је једна ствар а друга ствар је истина . Шта си ти ? Бог , па кад ти кажеш речено је јели ? Ти си најобичнија пичкица од метар и 20 кила коме бих поломио зубе као што сам до сад урадио многим таквима попут тебе . Курчиш се човеку кога зову бицепс , то да знаш . А то за Шешеља молим те немој да једеш говна као ни за Деретића јебали те Тадић и Чеда да те јебали пчко масонска продана . 
    Шунто , што се тебе тиче , често се питам како то да увек долетиш после овог идиота да га одбраниш пошто у расправи не може сам да изгарара . То што си реко да сам педер можеш само преко интернета јер би уживо бројао поиспадале зубе поломљеним прстима . ТИ ЋЕШ ДА МИ ЛАЖЕШ ДА ЛИ САМ ЈА ПАТРИОТА СИСО МАЛА ПОРЕМЕЋЕНА ? Па за тебе сам Бог бубашвабо једна распала и ружна . Дај ако си храбар кажи где си па да се нађемо да ти објасним неке ствари ???

13. Глупандеру , кева ти је проваљена , то ако си ти реко нешто за мене то је једна ствар а друга ствар је истина . Шта си ти ? Бог , па кад ти кажеш речено је јели ? Ти си најобичнија пичкица од метар и 20 кила коме бих поломио зубе као што сам до сад урадио многим таквима попут тебе . Курчиш се човеку кога зову бицепс , то да знаш . А то за Шешеља молим те немој да једеш говна као ни за Деретића јебали те Тадић и Чеда да те јебали пчко масонска продана .
    Шунто , што се тебе тиче , често се питам како то да увек долетиш после овог идиота да га одбраниш пошто у расправи не може сам да изгарара . То што си реко да сам педер можеш само преко интернета јер би уживо бројао поиспадале зубе поломљеним прстима . ТИ ЋЕШ ДА МИ ЛАЖЕШ ДА ЛИ САМ ЈА ПАТРИОТА СИСО МАЛА ПОРЕМЕЋЕНА ? Па за тебе сам Бог бубашвабо једна распала и ружна . Дај ако си храбар кажи где си па да се нађемо да ти објасним неке ствари ???

14. Care kad postanes moderator pls banuj ove pavijane i otvori temu "pitanja autora"

15. Морам да прилагодим говор твом менталном нивоу, па макар то био и ментални ниво за закржљале мозгове попут твог.

Ја не бих продао никада брата ни за шта на свету, то је твој фах Јудо (анти)српски. Ти би свог учитеља продао за 1 сребрњак. Ма, за турску баклаву.

Главна војничка храна мог народа, српског, је био таин, српски војнички хлеб, а не пасуљ, као код вас Бугара :)

Знам ја такве хероје као што си ти. Твоја сорта је чекала да Срби занемоћају, па да нас ударите с леђа, по Нишу и Врању, онако бугарски. Потом, да нас дочекате онако шиптарски у албанским гудурама, где сте нас гладне и промрзе убијали по 10 једним метком! Окоту Јуде и дете Десанке Шакић и Павелића. Знам те!

И да се изразим на твом омиљеном језику и у твом менталном склопу - Чибе, џукело, из моје авлије, кошава те искарала кроз капију, па у провалију!

Или на српском, за вас потурице који сте га заборавили: Нестани, псето из мог дворишта, ветар те истерао кроз двери, па у понор!

16. Ja sam čuo da za dogi stajl neki kažu "bugarski", pošto je s leđa.

17. Samo su bugari gori od turaka.
    I poturice. Al oni su van konkurencije.

18. Ti bi se, Draškovićev sine i Bušatlijin posinče, a firerov slugo, prodao za češanj belog luka prvo ko ti ponudi, dete bi iz utrobe Srpkinje izvadio da ti da koju šnitu mesa. Ti bi prvi veslao za Italiju kad bi se zapucalo, a kamoli da vidiš živa dušmanina. Ti znaš samo da, onako pašićevski, otmeš da niko ne gleda, pa kad te neko opalo po prstima da plačeš i da vičeš JOJ BIĆU DOBAR BIĆU DOBAR. I budi ljubazan, ne preuzimaj moje fraze. Ako ti mozak ne može generisati jednu srpsku reč (pošto "izdajnike" teraš poluturskim rečenicama, valjda su te preci tako učili kako su oni radili pre no što su srpski vojnici došli), onda koristi internet, ionako si sve odatle naučio, međ krstaricom i međ stormfrontom.
    Jedini Bugarin koga ja ovde vidim si ti. Možda si štogod srpskog naučio, ali sintaksa ti je nepogrešivo identična bugarskoj. Srbin koliko i Pašić. Srboljub koliko i Ante Pavelić. Daj bože da nisi i hrvatski okot kojim delom, jer srpske krvi, kao i obraza, u tebi nema.

19. ахахахахаха

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.