U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
E, kad ce da se zahuhta?
Zagovna sto bi nas covek reko
Tipičan odgovor bugarskog podmlatka Granjke, pravo Bugarče, čim ga suočiš sa činjenicama, brizne u plač i viče MOŽDA MI JESMO ZABIJAČI NOŽA U LEĐA AL VI STE PRVI POČELI BUHUHU. Odrasti, Bugarče.
Tebra
Da priupitam: jel se vi zajebavate, il' vi ovo ozbiljno?
Najozbiljnije.
Ma jako ozbiljno. Kao klinci što komentarišu Bajine pesme na Jutjubu i prepiru se sa Krvatima. Da nije žalosno, bilo bi smešno.
Brate, lik koji veruje u Deretića je poslednji kvalifikovan da prosuđuje o tome šta je tragikomično, a šta ne.
Цара код Аркана на преваспитавање. На Кипар наравно. Јер је Аркан жив и тамо је јеје, контате?
Nisi dovoljno kompetentan da prosuđuješ da li je neko kvalifikovan ili ne da komentariše predmetnu temu. Usput, da te priupitam, šta imaš protiv Deretića? Da li možeš argumentovano da objasniš zašto dotični gospodin nije u pravu, da ga prosvetliš. Ps. Ne znam šta imaš protiv ljudi koji veruju u tezu dotičnog Gospodina.
Svaka ili skoro svaka drzava ima svog Deretica. Ako si lud i besposlen uzmi pa opovrgavaj sve redom.
Nit' sam lud, nit' besposlen. Ali ipak znam da nisam dovoljno kompetentan da se mešam u rad dotičnog Stručnjaka. Nek svako radi po svojoj volji. I šta, prema tebi svako ko želi nešto da nauči, je lud i besposlen???
Ма Цара није само луд и беспослен, он је и издајник светске класе - тај ће за шаку шиптарских "leka" и бугарских "лева" да те убеђује данима да је Лазар заправо био великосрпски освајач "шиптарске земље" - Косова, а после ће још да те убеђује да је Душан био католик. Уосталом, питај га чије је Косово и све ће ти бити јасно. Јуда.
NAPRED NAŠI ALE ALE OOOOOOOOOO
Po nekoj analogiji, ako bismo se i zakonski odrekli Kosova i dali ga Šiptarima, imali bismo pravo da tražimo teritorijalne kompenzacije, po istom osnovu po kojem su Šiptari dobili Kosovo, recimo neke teritorije preko Drine. I da vidimo gde to sve u Crnoj Gori žive Srbi. Onda bi, naravno, i Mađari u Transilvaniji imali isto pravo, i ajd da ne nabrajam po Evropi... Šta je poenta: vraćamo se u 19. vek, ponovno stvaranje nacionalnih država, koje ovde nisu uspostavljene kako treba. Velika Albanija, Velika Srbija, Velika Hrvatska, velika Bugarska. Ostaci Makedonije i Bosne budu neke poluvazalne teritorije. Super rešenje.
а колико је уопште тај историјски аргумент битан у случају једностраног проглашења тзв. државе косово? мислим, је ли тај међународни суд који је пресуђивао о томе узимао те аргументе у обзир или је главни аргумент била великосрпска агресија?
Naravno da otcepljenje Kosova nije izvedeno prema međunarodnom pravu. Nije bilo ni referenduma. Ona presuda je bila očekivana, ali taj sud je farsa.
Nisam siguran da se međunarodno pravo (koje inače teško da više postoji, a pitanje je da li je ikada postojalao) zasniva na nacionalnom ključu. Inače bi nesrećni Kurdi već imali državu, recimo.
Haha, na jen dva kuliram ovu temu nadalje. (i do sad sam je kulirao)
MEĐUNARODNO PRAVO? LOL
REFERENDUM? LOL
Dođe Milo i poruši sneška.
Alo, e, nemojte vas dvojica patriota da se raspravljate da vam ja pičku ne bih polomio, el jasno? Pizda vam materina dezerterska, sutra kad se zapuca ja ću morati da vas branim i svi ovi ovdje pošteni ljudi jer ste vas dvojica nesposobni za bilo šta drugo nego da se raspravljate i jedete govna
mrš tamo
Koji Milo, onaj mafijaški dupeuvlakač koji pomoću Nemaca i Amerikanaca vlada duže od Putina i Merkelove zajedno? Baš me interesuje kako bi lično prošao kada bi se u ovim krajevima zakuvalo neko krupnije sranje.