Ajmo malo sajber borbe za Kosovo, dok ne dobijemo motike

1. Ne beži, smrade izdajnički, skrivao si se iza Kosova, iza Miloša, gnjido, iza Njegoša, iza Vuka, i opet si se, smrade, prokazao. Ti časti nemaš, pameti nemaš, škole nemaš, samo imaš svoju bugarsku i tursku braću da se kriješ. Fuj, gnjido izrodska, idi svome Bušatliji da te uči kako da izdaješ svoju krv, ćesarev posinče

2. Slusaj care,to sto si debeo ili ruzan,visok,nizak,beo,crn,to sto ne znas da kazes neko slovo i nesto slicno,ne treba ni u jednom trenutku da te sputava od toga da uspes..poznajem mnogo gojaznih muskaraca koji imaju devojke i sve..pogledaj danasnje devojke,slomljene su,svaki muskarac samo razmislja kako ce da ih izjebe i sutne..ti budi drugaciji,bas zato sto si drugaciji..pokazi devojkama da si dobar lik,da ti nije vazan samo sex,da ih neces izneveriti,veruj mi da bi svaka devojka pre izabrala nekog debeljucu koji ce da je voli vise od sebe i koji ce umeti da je ceni,nego nekog zgodnog frajera kojeg ce da pokazuje drugaricama nekoliko dana,nedelja i onda kada dobije sta je zeleo i on ce naci bolju,jer bar ja mislim,da od lepse,postoji lepsa,od zgodnije postoji zgodnija..nadam se da sam ti pomogao ;)

3. SRBIJA JE NAJBOLJA U SVEMU STO JE DOBRO A LOSE STVARI NIKAD NE RADI NEMOJ DA SAM CUO DA SI REKAO DA JE DRUGACIJE ILI CU TI RECI DA SI PAVELICEV UNUK

4. SRBIJA JE NAJBOLJA U SVEMU STO JE DOBRO A LOSE STVARI NIKAD NE RADI NEMOJ DA SAM CUO DA SI REKAO DA JE DRUGACIJE ILI CU TI RECI DA SI PAVELICEV UNUK

5. SRBIJA JE NAJBOLJA U SVEMU STO JE DOBRO A LOSE STVARI NIKAD NE RADI NEMOJ DA SAM CUO DA SI REKAO DA JE DRUGACIJE ILI CU TI RECI DA SI PAVELICEV UNUK

6. Казуј, курво!

Да ли је Косово шиптарска прћија или срБска света земља?

Курво, казуј!

7. Srbija nije šaka pirinča da je pozobe svaka vrana koju put nanese.

Al je puna vas projevropskih govana, zlo jedno.
    FUJ što bi reko ovaj Hatakaran, bugarski car i turski vezir.

8. izgleda da su se posvadjali car i granjka sad oko cega nisam upoznat

9. Thumb jebanje1kurac
    izijem flips

izgleda da su se posvadjali car i granjka sad oko cega nisam upoznat

Granjka rekao da je kosovo tursko a car ne da.

10. Thumb jebanje1kurac

HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA

11. Ne beži Granjko, jel ti teško sad kad si uhvaćen kao Bugarče?

12. nisi odgovorio na granjkino trik pitanje

13. Курво, јасно сам ти поставио питање, ајде пред светом покажи колики си издајник или какво си дволично ђубре, па продај сам себе и сада реци гласно - КОСОВО ЈЕ СВЕТА СРБСКА ЗЕМЉА!

И није лепо да ми крадеш архиаргумент који имам противу тебе - прождрнуо сам те да си бугарски издајник и сада то покушаваш да присвојиш за себе. Немој сад овде да ми се хрватишеш и шиптаришеш, проваљен си, батко. Проваљен си ти.

14. Kosovo je albanska zemlja, jeste i biće.
    Nego je interesantno sad kad gledam:
    1. Nemaš pojma o srpskoj istoriji
    2. Kažeš da bi me prodao, a da ti niko čak i ne plati
    3. Odričeš srpstvo ajvaru
    Dakle, ako ovo nije rođeno dete Goce Delčeva, ja ne znam. Džaba se kriješ iza nekakvog srpstva, ti si, dečko, Srbin taman koliko i Medlin Olbrajt. Takve srpske patriote poput tebe su klale srpske seljake u kompleksu Jadovno-Pag. Fuj, gnjido ljudska. Džaba se izvijaš da prekinem govoriti da si Bugarin, jer jedina alternativa toj činjenici jeste da si Pomak. Još jednom, fuj.

15. Eto, još me i batkom nazivaš. Fuj.

16. Pita uciteljica djecu:
    - Sta sve moze da se stavi u usta ?
    Djeca:
    - Jabuka
    - Sladoled
    - Cokolada
    Tako su djeca najbrajala pa dodje red na Pericu
    - Luster uciteljice!
    - Kako luster perice?
    - Jeste uciteljice, sinoc ja odem da spavam u cujem tata kaze majki:
    - Ugasi taj luster da ti ga stavim u usta.

17. Snežana, ja znam da kurca nisi odavno dobila, ali to nije razlog da se predstavljaš kao muško pošto ni kao žena ne možeš da porđeš. Drži se ti svog šaltera i štipkanja mindže jednom rukom dok udaraš pečate durgom.

18. Цар
    Kosovo je albanska zemlja, jeste i biće.

Крај дискусије.

Цар

Крај дискусије.

Цар

Крај дискусије.

Цар

Крај дискусије.

Цар

Крај дискусије.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.