Вукајлија рендом лига - ХБСВ

1. Па требало би да се рачуна и међусобна гол-разлика (иако нама то не иде у корист због прве три очајне партије). Међусобан скор, међусобна гол разлика, гол разлика у лиги, па онда додатни меч.

2. Овде су другачија правила, тако да и то можеш да интерпретираш како ош, искрено ја се нисам нешто удубљивао у то лоло.

3. Е онда се не гледа гол разлика у међусобним дуелима!

4. KAZANE DABOGDA SE UNEREDIO

5. uvredilo me je što si mi prebacio na četu za drugi gol, to je bilo ozbiljno. mislim, nije prava reč uvredio, bolja reč je boli me kurac da primam te vibracije. Takođe, mislim da si u više navrata igrao sa nekim "a boli me kurac jbg igram sa ovom nubarom" stavom i da se to videlo dosta u tvojoj igri i nekoliko golova smo popili tako što si ostavio pozadinu neoprezno na mojim plećima, ili čak ni na čijim plećima par puta. U tvojoj igri se osećalo samosažaljenje. Probao sam da to ispravim vjeselim četovanjem ali si me izbacio iz takta posle otvorene kritike zbog onog autogola.

Ali to je samo polovina mog izlaženja, možda i veća polovina je što mi puca kurac da igram protiv onoga što rade coa i kapun. Možemo da se nagvažvadamo oko toga da je to u okviru pravila, ali meni puca kurac, neću da igram protiv takvog govnarenja pa ništa, ako sam jedini, onda sam jedini jbg.

6. Samo da se dopunim, jasno da si ti morao napred nekada, ali kad kažem neoprezno ostavljao pozadinu, mislim na to da sam i svojim nubarskim okom primetio da si par puta nekarakteristično neoprezno i lako gubio neke lopte i bivao van pozicije da odgovoriš na opasnost, što je proizilazilo iz tvog nedostatka fokusa zbog toga što si se nervirao mnome.

7. ja ću biti na haks odmoru do daljnjeg

8. Za taj drugi deo razloga tvog izlaženja u pola partije (za šta ne postoji opravdanje koliko god se ti sad dopunjavao, da ne ulazim u detalje zašto treba ispoštovati stvar do kraja, a verujem da shvataš) koji se odnosi na našu igru: Nemoj ni da se vraćaš ako tako nešto ne možeš da podneseš. Ti ne vidiš lepotu u tome, ja vidim, to je sve. Ništa lično, ja se ne ljutim svakako, ne vidim razlog ni da se ti ljutiš na bilo koga.

Sutra ću malo detaljnije, ali svakako ne vidim potrebu da svoju igru objašnjavam (i prilagođavam) nekome ko je tek juče počeo da igra haks, uz svo poštovanje, Gvozdene, nemoj pogrešno da me razumeš, jednostavno, većina haks igra malo ozbiljnije od "uuuu eno je lopta drži strelicu na gore i kad stigneš do nje lupi po iksu", tako da te baš ne smatram kompetentnim da pljuješ po defanzivnoj igri ili bilo kakvoj igri bilo kog igrača odavde kad praktično osnove još uvek nisi savladao.

Ukratko: Za defanzivu i igru na kontru sam se ja odlučio kad sam video da tako možemo biti konkurentniji, s obzirom na čest pad koncentracije u odbrani kod mene i uspešnost završnice kod kapuna. Ne, najbolje je bilo da kažemo "e, igramo otvoreno, da igramo lepo za oko, nema veze ako nas svi natrpaju, ništa ne jurimo, jer organizovanje lige ionako nema smisla, što bi iko bio takmičarski nastrojen".

9. A u prvu polovinu razloga neću da zalazim, to je između vas da raspravite.

Inače, sve kul, šta sad, nećemo da se svađamo kao ispred seoske zadruge jer murinjo postavlja dabldeker na 1:0 u 15. minutu a gvardiola smara nebeski s posedom od 80% dok se protivnik ne uspava, verujem da smo malo iznad toga.

10. Plot tvist - gvozden nakon razlaza sa hax vukajlija teamom nastavlja da trenira sam, vraća se na teren sa koga je oteran postiđen i osvaja šampionat u tandemom sa pishom

11. Možemo da se nagvažvadamo oko toga da je to u okviru pravila, ali meni puca kurac, neću da igram protiv takvog govnarenja pa ništa, ako sam jedini, onda sam jedini jbg.

LOL
    najbolje sada još da nam ti odlučuješ kako ćemo da igramo
    Izgubili smo prve 3 napunili su nas svi ko majmune, druge 3 moramo da igramo defanzivnije jer smo provalil da to funkcioniše.
    Šteta što ti nisi bio host da ugasiš sobu i kažeš ne može tako, vi nam ne date da damo gol.lol
    a za ono prvo isto jedan veliki lol naljutio si se jer ti je čovek rekao "što to brt"
    davno bi se mi svi raspali da se to tako radi
    pozz

12. Nisam se naljutio samo zbog toga, jesi čitao post uopšte.

A o vašoj defanzivnoj igri možete da kenjate neke razloge do sutra, to je govnarizam i kraj priče, siguran sam da možete da napišete neki zajebani esej o opravdanosti toga, sa par nekih kul tačaka npr :

1. to je u okviru pravila
    2. svako ima slobodu kako hoće da igra
    3. pa ti brate smisli kontrataktiku
    4. u ovome ima lepote
    5. štaš brate, moraš se snalazit kako umeš

A suština je da ste cigani kojima je bilo trulo da ih deru pa ste stavili dve loptice na malu gol liniju i iskorišćavate zakone fizike, prostora i kretanja da povremeno umuljate gol ekipi kojoj ste svojim ciganskim potezom ostavili izbor vi igrajte ili nema haksa. Nabijem vas na kurac pozz

13. I te gluposti dozvoljeno je pravilima, pa bilo je dozvoljeno kontam i da ubijaš ljude po ulici dok se zajednica nije dogovorila i donela zakone da to nije dozvoljeno. Tako da bi voleo da haks zajednica u mom odbijanju da igram po ciganskim notama coe i kapuna nađe snage da krene u borbu, i da se precizno definiše zabrana ovakvog načina igre.
    Ali to se neće desiti jer ste i vi ostali glupa govna koja će biti u faoznu a jebiga brt, mora da smislimo sad taktiku protiv ovog, nema kukanja. Evo taktike, banujte cou i kapuna.

14. Vest o pobedi Coe i Kapuna u rendom ligi je stigla do naroda, kreće spontano slavlje

http://alchemyinitiative.org/wp-content/uploads/2012/04/GypsyCaravan.jpg

15. Coa i Kapun na prijemu kod indijskog predsednika posle velikog uspeha
    http://www.thehindu.com/multimedia/dynamic/00335/04TH_SRM_335861g.jpg

16. A suština je da ste cigani kojima je bilo trulo da ih deru pa ste stavili dve loptice na malu gol liniju i iskorišćavate zakone fizike, prostora i kretanja da povremeno umuljate gol ekipi kojoj ste svojim ciganskim potezom ostavili izbor vi igrajte ili nema haksa. Nabijem vas na kurac pozz

sta places jbt, zvucis mi ko neki trener kom italijani ili tako neko namuvaju go, a njegova ekipa 90 min napada al ne ume da da go pa se pravda kao "pa gle kako se brane ovo nije fudbal buhuhu". mozes da jedes govna kao navijac, al ne kao akter nikad.

osnovno pravilo svakog sporta ili igre, ako ne zelis da zvucis ko picka je: ne komentarisi igru drugog kao losu ako si izgubio.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.