Polako, ali sigurno...

1. јебеш ми све ако вечерас макар две текме не зајебу. само треба сконтати које

2. Rece mi sad Deki da igramo Bajern 2-1.

3. ево леверкузен добро кренуо да зајебе, е која је та друга не бих знао брт.

п.с. супер аватар, драго ми је да се пелцер примио, ускоро ће сви носити ове прекул аватаре!

едит: тек сад контам да се већ примило потпуно и да смо сви ми помало бохор, али не налазим шта је разлог, додуше драго ми је да сам зачетник покрета иако не знам о чему се ради!

4. СВИ СМО МИ ПОМАЛО НЕША

5. radmilo ajde ne lupaj gluposti pls

6. Jel sad svi imamo bmw?

7. otkad mi je stevan pokazao ovo onlajn kladjenje u sokeru u plusu sam 50000

8. скапирао сам где је почело, и имам само једно да кажем:

ЈА САМ БИО БОКСЕР ПРЕ НЕГО ШТО ЈЕ ТО БИЛО ПОПУЛАРНО ПОЗЗ ГОВНА

9. врашки је немогуће пратити овако јеб'о нас боксер огавни све јебемусвећу на потколеници.

10. http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=3040#post_3367673
    цоа, небитна хтела бохора да подјебава

после мароканац закотрљао грудву

11. аха, видео си

12. Vratite se pls ne možemo ovako da forumujemo vrti mi se u glavi

13. Bohore samo se prepusti i opusti. Neće te ništa boleti.

14. Ti si Žajk jebeni umetnik. Na prvom tiketu imaš kvotu 9,50 i onda vrhunac svega igraš od 2 do 4 gola za kvotu 1,50. Pa kako ih tako sklopiš lebac ti blesavi jebem.

15. +1 na gonzo-bohora.

A igra 1x i 3+ je najtupavija ikad, a tek ovo 4+... Šta, pokriva 3:3 rezultat? 1x i 2+ i valja donekle. Preglupi tiketi ako se ja pitam, mada koliki je usranko proći će nešta sigurno.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.