Polako, ali sigurno...

1. Uwuci mu se u dupe još malo

2. Tako je bre Brago!

3. Uzeo sam pare ja mislim. Uhvatio Fen i Napoli lagano

4. Da skuvam kafu pa da prelistam

5. Zhajk ume, Zhajk zna xD Ziv bio brt !

http://i.imgur.com/X9hwIv3.png

6. Soker je ranije kasnio samo sa košarkašima sad ni fudbal ne obrađuju brda. Šta da mi pare trebaju za lekove?

7. juce imao 70 soma u dzepu danas igra tikete za 300 kinti sta ti je zivot

8. deki koliko ti je siguran beroe sutra, ali bez drkanja, stavio bih nesto pozamasniju sumu? jedem jaja i ajvar sedam dana pa ono nemogu vise :/

9. Brt ni ja ga neću igrati ljuto samo 2 soma u glavu pa šta bude.

10. ArminVanBuuren
    juce imao 70 soma u dzepu danas igra tikete za 300 kinti sta ti je zivot

Morao sam da smirim dozivljaj posle crnog Ante, a i bitan je plus i svi prsti na broju.

11. ja tripujem dekijev tiket ahahha

12. Alo vas dvojica, Deki i Radjard ne kradite mi tiket xD

13. ok onda toliko bih mogao i ja da ulozim

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.