Polako, ali sigurno...

1. Miješaj pičkom mala svaku noć do zore penji se peni se na stol

2. па због тога и кажем хаха

3. Rađ profesionalni ispaljivač ljudi u ispijanju piva

4. Praviću se da me ove reči ne pogađaju...

5. Zakažite proslavu Nove Godine, mesta su ograničena.
    http://imgur.com/iB7BLcL.jpg

6. Бохор
    Verujem u gospoda boga jednoga
    Stvoritelja neba i zemlje
    Svega vidljivog i nevidljivog...

7. Dal je lud vise ovao paul george !?!?!?!?!?

8. otišli ste daleko od prvobitne misije na temi, i zato je bačeno prokletstvo na te vaše utakmice
    Zhajk ume - Zhajk zna

9. deky_aod
    Бохор

10. CapooN
    deky_aod
    Бохор

11. Dajte jos ovih dojava iz dva u jedan i obrnuto da stavim pola kuce na iz keca u iks i jos pola kuce na pogadjate iz dva u iks. Ove ovde kuce onu dole nedam

12. Dobar dan saborci, odlucio sam da podelim sa vama tiket na kome cete inkasirati 100 k i vise... A glasi ovako :
    Korver 10.5 +
    Vejd 19.5 +
    Pop 12.5 +
    Midlton 13.5 +
    Kaspi 10.5 +
    Komatina 9.5 +
    Stimac 9.5 +
    Tompson 17.5 -
    Kanter 11.5 -
    Barton 13.5 -
    Salindzer 10.5 -
    Rozic 7.5 -

13. Daj tri najsigurnija?
    Ja sinoc gledah nba da stavim jedan x i ne odigrah a došla je jedna.

14. 3 ili 4 najsigurnija. Ako je ovo Evroliga volio bih pročitati tip Somija23 on se razume u to

15. Бохор
    3 ili 4 najsigurnija. Ako je ovo Evroliga volio bih pročitati tip Somija23 on se razume u to

разуме се мој курац! прошли пут ми дао ванамејкера, харангодија и теодосића, сва три омашио, еј! армин би узео паре да га је испратио све контра.
    додуше, можда је шоми знао за проклетство теме и узео га у обзир, па сам само требао мало да размислим... е јбг сад, ипак се разуме.
    само јако само елегантно:

Наполи 1-1 и гг
    Фиорентина х-2

16. Ne kačim ovde ništa i ne iznosim svoje mišljenje, jer ste baksuzi jebeni. Okačim Reglanda kao fiks kola, on se povredi u 3. minutu, batali.

17. haha
    bolje da si moje špance ispratio brt

18. 'ајде да забрањујемо приступ једном по једном и да пратимо ситуацију, рецимо данас избацимо чупавог, ако прође неки тикет - чупави баксуз, сутра боксера, ако прође нешто - боксер баксуз итд.

ја мислим да је псето највећи кривац што не узимамо паре и треба га протерати с теме и са сајта за сваки случај.

мада ме не би чудило и да жајк баца неке мађије (где је сад она слика јебему...)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.