Polako, ali sigurno...

1. ArminVanBuuren
    torima na sajtu kad sastavljam tiket moze, tako da...

Hvala braćalice, onda može. A je l' si sastavljao igrače sa utakmicama (NBA, hendikep ili over/under)?

2. moze sve, udji na sajt pa vidi i sam, kakve hendikepe imaju i igre, bas kidaju

3. Odlično. Mora nešto da se menja, Soker i Mocart opljačkaše me, možda mi je planet naklonjen hehe

4. probaj betlive, sportplus, premier ili winwin
    a da, vi ste u srbiji, kod nas u republici srpskoj su bolje kladionice

5. кад ја кажем - полако, ви кажете - али сигурно

полако

полако

6. Rodjak pao na guingamp za 630 soma
    A odigrao 8 tekmi

7. rodjak a ustvari ti sale :D

8. Rodjak brt..
    Nije, odigrao 40 dinara izlupao..
    Ali ima kes bek 4000

9. taman za čivasa u radnji

10. Pišam se na kešbek

11. ma kakav civazz ima 50+ godina

12. a jbg brate, meni sve rođaci mojih godina i tako, nije razlika 20 godina među nama jbt xD

a matorci vole tući žestinu, kupiće on njega
    da ubije tugu

13. па баш маторији људи воле да уживају уз чашу доброг пића, вискија у овом случају

14. ALARM ALARM ALARM ALARM!!!!

MIAMI-BOSTON 2 2.50 brzo brzo brzo brzo dok ne spadne kvota

Deng je out. Bosh nije prosao shoutaround i bice gdt!!

15. ma sale nubara, garant ima windows fon

16. Makaronac nemoj samare da ti sutiram

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.