Polako, ali sigurno...

1. Armine ostvarili su se moji najveći strahovi - nije moguće vezivati igrača i utakmicu iz koje je igrač :((((((((((((((((((((((((((((((((

2. u betlive može evo
    povezao sam dvojku boston i wade preko

3. a da brate, vi u srbiji nemate betlive

4. вукајлијаши у исконској борби са кладионицом?

http://i.imgur.com/XgVf6HD.gif

5. uh kako divan reljefni prikaz toletovih obraza

6. 3.05 kvota na boston u sportplus u top ponudi na min 5 tekmi

7. Šta mislite o ovom tiketu? Ispratio sam Izijeve prijedloge i dodao Vejda i Kliperse

http://oi66.tinypic.com/219s4ug.jpg

Biće i 5% bonusa, znači preći će 200 maraka haha
    za bakšiša radnici

8. +++ od mene makaronac

mada mislim da ce i Sakrametno doci 1 tu je kvota preko 2.50 ali nisam bas 100% sig

9. Košarke bez samo Bolivar.

10. Pišam vam se na košarku jebenu
    Ovaj Nikolas kao postavio ja odigrao prvi prodao, Komatina jebeni prvi na tiketu 5 poena dao. Pa jebem ti lebac

11. da kazem nesto mojim prijateljima, danas smo propustili tri prelaza T-R-I!

12. Ma nek smo zivi i zdravi, bice svega, samo polako ali sigurno

13. Poceo sam da pikam basket vise poenta iako veze s tim sportom nemam, ne znam dva kluba ni dva igraca

14. Kobi je 2006 dao Detroitu 81 poen
    Da je tad bila ova tema jebite mi teču ako ovi što gađaju igrače odavde ne bi napisali
    Kobi 23.5 -

15. Haha

Bilo ih je nedavno kad je.mescini harden dao oko 50-60
    Tipovalo se ispod 24

16. Ja kapiram da je laganije loto dobiti nego 5 igrača na tiketu

17. ja sam rokno 15 igraca, sve izlupetao. Jbg, isto ko loto, ali bolje od lota, nije namesteno

18. Ja sam zguto lapo ksera gajbi i vozalo me neko vreme brt više ne i pomalo sam razočaran jer nemam šta da jebem jer sam tužan bio danas pa mi nije bilo do toga pa nisam kontakte ostvario ali sutra čim dođem na posao jebaću Anu prevodioca ispod železničkog mosta u Sinjcu tera ću je da vrištit možda je i povredim

19. mada ne znam šta ti hoćeš, nikad ne pišeš ovde...

:(

Ne stizem od Zajka.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.