Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Somi jesi video sta mi napravise nasi...
Dzekson 19.5 +
Dejvis 26.5 +
Korver 10.5 +
Porter 9.5 +
pre 3 sata
Bohore zamalo jbg
Šali se Boh samo ti cepaj
Jbg brt, mene sjebo Djedović za asistenciju. Štimara minus je takav poklon bio da to nije normalno. Mogle su lepe pare da se uzmu na igrače večeras, Rajs je bio minus kao kuća, znalo se da če ga čuvati Brančilo, Dilejni minus isto. Ali jbg, pun kurac igrača i ja se uhvatim za Simona kosovara.
otkad sam sredio tastaturu poceo sam da pisem analize na tipovi 1x2 pa ako nekog zanimaju ovi tipovi kojima objasnjavam ko juve veceras, gde su sve opcije prosle sa kvotama 2,2 3,3 i 5,2 samo uz lepo objasnjenje neka prati ovamo, sa strana ce se pojavljivati tipovi, a imate i arhivu, juce su me iskasapili ali cu se vratiti
http://www.tipovi1x2.net/component/community/38840-arminvanbuuren/profile.html
mozete i videti kako sam stavio onu nikolasovu dojavu i nalozio mnogo ljudi jebem ti krv :D
Ti si neki pro kao, šta...
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAA
hahahahahahaha
a hteo sam posle beroe da im zavaljam da misle da sam mudo al ne prodje majku mu :D
Ja se ovome istinski smejem grohotom jebemti
hahahahah o jebem ti jesi lud armine, idu mi suze na oci i preznojih se fino
Haha budala nije normalan
hahahaha majku ti jebem gledaj stavljao i katolika LDU loja !!
edit: WIN WIN WIN
Hahahaha
Counter-Terorist win
shomy zaprati me, stizu ti onda notifikacije kad izbacim analizu :D i ako ces da pises mora najmanje 600 karaktera
Kako da te zaprašim armine? Lajkujem nesto, kako?
imas brt ovaj palac zeleni i pise NOVO zaprati tipstera, al ti treba akaunt
Ako dodju 3 prosečne kvote, vraća se ulog, sa više već ima para.
Jebeno je samo na ovom tiketu što će da dodje 7-8 komada. A i ima da se prati celo popodne.
http://i.imgur.com/UlGEYFm.png