Polako, ali sigurno...

1. Sa 7 koliko je to para?

2. Imam jednog druga dijabolu ígra sistem neki nzm koji al znam da je najmanja uplata 9009 dinara. Na 14 izađe uvek kad jednu više pogodi 40 k lagano

3. Jel i njemu tako kažeš imam jednog druga dijabolu na Vukajliji koji igra sisteme? lol

4. Haha, ne ti ne uplaćuješ 9 k jebenih na sistem

5. Koji je ovo sistem, tj koliko od koliko se igra?

6. Tesko je pogoditi x-1 i gg.

7. Кад кажеш увек изађе, мислиш баш увек? Које игре игра?

8. Boh, ovo je 2 od 30, ali sa 3 se vraćaju pare.

9. To sam i mislio Pele.
    Stec npr sistem je 3 od 14
    Sa 3 si na nuli sa 4 si izašao 14 k sa 5 na do 40 ja mislim. E sad, caka te u kvotama i da on juri X u glavu većinom što je oko 3. Ubaci iz iksa u 1 i gg i tu ako ubode otac je

10. Samo smradina Korver prodao

Porzingis 14.5 +
    Dzekson 19.5 +
    Dejvis 26.5 +
    Korver 10.5 +
    Porter 9.5 +

11. Koje je ovo igra na pratizan?

12. Nikolase brt ispratio sam te, samo sam izbacio Korvera. A umesto njega stavio Brajanta. I ispušio jbg :d

13. Obojica izvisili za 4 poena xD Korver kao vazi za jednog od najboljeg trojkasa u ligi i ispali 2 od 8, pa serem mu se usta.
    Lik je upgrade-ovana verzija Simona Kosovara...

14. Thilmo
    Koje je ovo igra na pratizan?

U prvom poluvremenu pada do 1 gol, a u drugom do 3.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.