U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Samo bahato :)
Rubio Nu - Guarani, 1:4 (1:0), 25.05.2014, Primera Division 2014
Guarani - Rubio Nu, 2:1 (0:1), 24.03.2011, Primera Division 2011
ovo cu da probam
ulogovao sam se samo da Izijema napušim kurcem :D
Iyijem moze li Denver na lajvu da se proba?
Ja sam dijabola koja je stavila Čelzija na tiket
nzm papete nisam gledao tekmu sad je 6 razl. mozda moze da se proba,
ti makaronac mozes da mi mijesas picku stisnes moj kurac tvojim pickinim misicima i da pocnes da se nabijas
danas nisam pisao analize ali me sutra mozete pratiti na istom mestu
sad ce da ubaci trojicu iz prve petorke oko 6tog minuta i tu ce da prelomi denver nuggets
Sad gledam meni je ovaj Deportivo preveliki kec jbg.
Sevilja je preočajna ekipa a kvota 3 fazon. Valja ga makar povezati sa nekim glupostima.
Šta mislite o ovim igračima? Granice zrele za dosta minusa, a?
http://oi66.tinypic.com/ztuah.jpg
Sutra krećem sa taktikom od 30 utakmica. Izvalio sam do jaja igru, ug NE1. Da neće pasti tačno jedan gol. Kvota je oko 1.15-1.20. Na 30 utakmica to je oko 150-200 kvota. To je to, kladionica će biti jebana.
Uh kako sam se sad napalio
Kako se 0:0 računa?
Kapiram da je dobitna kombinacija
kao prolaz brt
Nije da sam se nešto nadobijao para od NBA igrača u poslednje vreme haha ali bilo je jedno vreme kad sam u, čini mi se, 4 dana dobio 3 tiketa sa igračima, a na svakom 4 ili 5 igrača. Od tad nisam dobio uopšte, ali sam malo i smanjio lol
Uglavnom, ono što hoću da kažem je da sam, pored toga što sam gledao koga čuva koji igrač (ako npr znaš da će Lenard nekog da čuva, možeš da budeš poprilično siguran da će doći minus... mislim da sam i kačio koliko je poena koji igrač imao protiv njega, tipa dvojica njegovih direktnih protivnika dali više od 15-16 poena u prvih 10 mečeva, a jedan od njih je Durant koji je pritom imao neki kriminalan šut iz igre... ili ako Gober nekog čuva, velika je šansa da će doći minus), važan je i tempo kojim ekipe igraju. Recimo protiv GS-a igrači često dolaze plus, iako GS kida u odbrani, zato što igraju prebrze napade, Stef Kari šutne u trećoj sekundi i već protivnički igrač ima novu priliku u napadu. Naravno da ova logika ne upali uvek, ali nije loše to uzeti u obzir.
Iako je moj post - tl;dr
Na NBA je nemoguće uzeti pare poyy
Šom pa ne mora 30 može 10 na 100 dinara jbg
Ima ona čini mi se da pada gol u drugom. Isto odlična igra 1.37 kvota fazon
igrace ne treba igrati do 10 min pre pocetka tekme..
ja sam govno
Brt dovoljno je za ljude koji ne ulažu bednih 100 dinara :D
10 utakmica je 6-7 kvota, malo mi je to :d
papetu uso denver kvota 4.50 live ja sam mu rekao da igra..pitao me da ga posavetujem i rekao sam mu sta da radi