Prijava

i bre zhajk mater mu jebem ispratih te ali opet corak

начи таман да уплатим тикет и преправим партизан из 2-2 у чисту двојку и као ај ставићу 500 уместо 300. начи шоу

п.с. не серем xD додуше сад сам у минусу на клаџи само 12 љади лол

милош иначе гађао квалитетно ал јебени спортинг. мени само није јасно кад се јури то 2-3 мсм јасно ми је ал јбг много је то нервозе кад се прати

Ovako na prvi pogled

Efes 1
Hanlan 7.5+
Ročesti 13.5+
Fesenko 7.5+

Dodje lagano, samo sto nisam stigao da uplatim pre pocetka Efesa i Lokomotive pa sam dodao Nedovica +, Burusisa - i Hantera - i padnem na ovog naseg bizgova.

edit: lazem, za Efes sam stigao al sam izbacio njih jer mi bila mala kvota 1.4

CITAT

BRUKLIN 1
LAC 2
OKC 1
SAC 1

CITAT

KVOTA 5 ujutru se javite da odemo na dorucak na pecivo i jogurt ili caj vi castite jer ovo dolazi sta mi se jede pancerota sa sunkom i krem kifla

Самхаин
милош иначе гађао квалитетно ал јебени спортинг. мени само није јасно кад се јури то 2-3 мсм јасно ми је ал јбг много је то нервозе кад се прати

Pa bila mi mala kvota a nisam hteo da dodajem jos utakmica. Računao sam da ovima ne treba i da se nece cimati a da sporting nece dati vise od tri komada.

solidno duplanje buraz.

солидно јебање гробара и још зарадиш, па има ли шта боље питам ја вас?

нема брт начи како ме је исекао ковињало матер му луду таман сам помислио оде тикет у 88ом ал ок сад ми је још драже

Sta je uradio kovinjalo? Nisam ispratio.

Истроловао их прељуто хахаха...прво почео да се дере ГОЛ ГОЛ кад је Нинчило погодио пречку, а минут пре трећег гола викао ПЕНАЛ ЗА ПАРТИЗАН хахаха

ahhahahah aj okaci ako bude klip negde hahah

Биће боље сутра брт, Рејес плус за све паре, нема Ноћионија и Томпкинса, Рејес једина четворка.

Šom omašili smo one igrače jbg ne znam da l znaš