Polako, ali sigurno...

1. i bre zhajk mater mu jebem ispratih te ali opet corak

2. начи таман да уплатим тикет и преправим партизан из 2-2 у чисту двојку и као ај ставићу 500 уместо 300. начи шоу

п.с. не серем xD додуше сад сам у минусу на клаџи само 12 љади лол

3. милош иначе гађао квалитетно ал јебени спортинг. мени само није јасно кад се јури то 2-3 мсм јасно ми је ал јбг много је то нервозе кад се прати

4. Ovako na prvi pogled

Efes 1
    Hanlan 7.5+
    Ročesti 13.5+
    Fesenko 7.5+

Dodje lagano, samo sto nisam stigao da uplatim pre pocetka Efesa i Lokomotive pa sam dodao Nedovica +, Burusisa - i Hantera - i padnem na ovog naseg bizgova.

edit: lazem, za Efes sam stigao al sam izbacio njih jer mi bila mala kvota 1.4

5. CITAT

BRUKLIN 1
    LAC 2
    OKC 1
    SAC 1

CITAT

KVOTA 5 ujutru se javite da odemo na dorucak na pecivo i jogurt ili caj vi castite jer ovo dolazi sta mi se jede pancerota sa sunkom i krem kifla

6. Самхаин
    милош иначе гађао квалитетно ал јебени спортинг. мени само није јасно кад се јури то 2-3 мсм јасно ми је ал јбг много је то нервозе кад се прати

Pa bila mi mala kvota a nisam hteo da dodajem jos utakmica. Računao sam da ovima ne treba i da se nece cimati a da sporting nece dati vise od tri komada.

7. solidno duplanje buraz.

8. солидно јебање гробара и још зарадиш, па има ли шта боље питам ја вас?

9. нема брт начи како ме је исекао ковињало матер му луду таман сам помислио оде тикет у 88ом ал ок сад ми је још драже

10. Sta je uradio kovinjalo? Nisam ispratio.

11. Истроловао их прељуто хахаха...прво почео да се дере ГОЛ ГОЛ кад је Нинчило погодио пречку, а минут пре трећег гола викао ПЕНАЛ ЗА ПАРТИЗАН хахаха

12. ahhahahah aj okaci ako bude klip negde hahah

13. Биће боље сутра брт, Рејес плус за све паре, нема Ноћионија и Томпкинса, Рејес једина четворка.

14. Šom omašili smo one igrače jbg ne znam da l znaš

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.