U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
супер савет брт, хвала пуно!
city records
Zasto kostur ne sme da skoci sa sedmog sprata?
Nema muda
......................... HAHAHAHAH AJMO LIKE
(y)
scoute bice sutra ls BOMBA
Cekam lopez da da jos 2 poena... Ima 2 slobodna... Da prvo... Drugo masi... Napravi 5. Faul.... Ostalo ide sve....
Koji kurac moze da igra opet ????? Ali 20 sekundi samo ima :/ nemoj da me jebes samo sad molim te
Ma jebes ti ovaj kurac vise
хахаха брт па у нба је шести фаул искључујући
Pa izbacio ga birazer odma i ladio ga 5min samo mene da jebe !!!!
e pa kurac mao
Hahahaha
TIKET 1
MAN.JUN. - CSKA >>>>>> tr. 2:1
ČELSI - DINAMO KIJEV >>> tr. 2:0
TIKET 2
PSV - VOLFZBURG >>>>>> tgg GG
ROMA - LEVERKUZEN >>>> tgg GG
GENT - VALENSIJA >>>>>> tgg GG
TIKET 3
ČELSI - DINAMO KIJEV >>>> kmb 1&2-3
MAN.JUN. - CSKA >>>>>>> kmb 1&2-3
TIKET 4
MAN.JUN.- CSKA >>>>>> ki 1
ČELSI - DINAMO KIJEV >>> ki 1
:D
pazite ova muda!
curry minus 27,5
pre 13 sati
tiket 2 sasvim korektan ispratricu
Ferer - Dolgopolov gemovi 20.5 + 1.60
Sok - Troicki H1 gemovi 2.5 1.55
Vavrinka - Tomic Ukupno setova 2.5 - 1.50
Bautista Agut - Herbert 1 1.45
World of NBA Veterans
5 mins ·
Gay više od 18,5 supersport 1,85
5/10
Ovo treba odmah igrati jer ce ga doci i do 21 ili 22 sigurno do veceras,nema Cousinsa,Gay ce prangijati jedno 18-20 suteva sigurno a Memphis mu lezi kao ekipa samo tako,u prvom postu cu postaviti sliku njegovih meceva protiv Memphisa,8 meceva u karijeri,7 puta preko ove granice i to 7 u nizu.Wwin je odmah smanjio na 1,70 na ovoj margini pa eto ko ima nek grabi kako zna i umije na 18,5 :D
http://i.imgur.com/smcD3E2.jpg
U Mozzartu je na 19.5
posle ovakvih noci voleo bih da imam jedno pirincano polje koje bih mogao rano izjutri posle utakmica da odem i obradjujem nekim malim budakom ili asovcicem
i ja bih voleo da imam ženu, pa da je istučem svaki put kad me jedna obori