Polako, ali sigurno...

1. Девојчица по имену Кристина, јако је вољела лутке и имала је колекцију лутака. Једнога дана у њеном граду се отворила продаваоница лутака. Особито јој се свидела 1 лутка која је дизала руку и имала испружена два прста. Родитељи су удовољили њеној жељи, али при куповини, продавачица им је рекла да не смеју Кристину оставити саму с лутком! Родитељи то нису схватали озбиљно. Након неколико дана, родитељи су морали на пословну вечеру. Када су се вратили, чекао их је запањујући призор - мртва девојчица, њихова Кристина. Покрај ње је била полегнута крвава лутка, која је сада показивала 3 испружена прста - трећа жртва!

2. Pa daj napisi sta treba da radim koji kurac, ovo na 10 komentara moram ili?

3. Nema izlaza ako si pročitao kakvi kurac komentari

4. Miris tvog karmina u vene me puca navučen sam ja

5. Boze me sacuvaj kakav manijak

6. Jesi igrao nba brt sta cekas

7. Vino prosipam i ratujem sa svima

8. Mada sam rekao da neću više jbg mašim sinoć 3 od 3 lol
    Tj Izijem maši

9. Gubim tlo pod nogama tako bih te probala

10. haahaha l@ki je postao beskucnik po nekim mojim informacijama

11. Laki je pop za njega nema zime narod umirati mora.

12. Бохоре што не смислиш неки сценарио за хорор и продаш неком и стекнеш свецку славу и узмеш много пари шта те спречава

б о х о р - х о р о р

13. Robene razmisliću o tome

14. Imali za danas ko kakav jak filing zabtacan rez? Ja vec dugo bezidejan sve igram na znanje gde sam dosta jak na tom polju ali osjecaj izostaje, cak nemam san vec mesec dana znaci totalni izostanak inspiracije

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.