Девојчица по имену Кристина, јако је вољела лутке и имала је колекцију лутака. Једнога дана у њеном граду се отворила продаваоница лутака. Особито јој се свидела 1 лутка која је дизала руку и имала испружена два прста. Родитељи су удовољили њеној жељи, али при куповини, продавачица им је рекла да не смеју Кристину оставити саму с лутком! Родитељи то нису схватали озбиљно. Након неколико дана, родитељи су морали на пословну вечеру. Када су се вратили, чекао их је запањујући призор - мртва девојчица, њихова Кристина. Покрај ње је била полегнута крвава лутка, која је сада показивала 3 испружена прста - трећа жртва!
Imali za danas ko kakav jak filing zabtacan rez? Ja vec dugo bezidejan sve igram na znanje gde sam dosta jak na tom polju ali osjecaj izostaje, cak nemam san vec mesec dana znaci totalni izostanak inspiracije
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Девојчица по имену Кристина, јако је вољела лутке и имала је колекцију лутака. Једнога дана у њеном граду се отворила продаваоница лутака. Особито јој се свидела 1 лутка која је дизала руку и имала испружена два прста. Родитељи су удовољили њеној жељи, али при куповини, продавачица им је рекла да не смеју Кристину оставити саму с лутком! Родитељи то нису схватали озбиљно. Након неколико дана, родитељи су морали на пословну вечеру. Када су се вратили, чекао их је запањујући призор - мртва девојчица, њихова Кристина. Покрај ње је била полегнута крвава лутка, која је сада показивала 3 испружена прста - трећа жртва!
Au au au
Pa daj napisi sta treba da radim koji kurac, ovo na 10 komentara moram ili?
Brzo
Nema izlaza ako si pročitao kakvi kurac komentari
Zdravo Armine
Miris tvog karmina u vene me puca navučen sam ja
Boze me sacuvaj kakav manijak
Jesi igrao nba brt sta cekas
Vino prosipam i ratujem sa svima
Igrao
Mada sam rekao da neću više jbg mašim sinoć 3 od 3 lol
Tj Izijem maši
Gubim tlo pod nogama tako bih te probala
haahaha l@ki je postao beskucnik po nekim mojim informacijama
Laki je pop za njega nema zime narod umirati mora.
Бохоре што не смислиш неки сценарио за хорор и продаш неком и стекнеш свецку славу и узмеш много пари шта те спречава
б о х о р - х о р о р
KOME SMETA BOHOR NA FRISTAJLERU???
http://www.dodaj.rs/f/1g/uL/4D4piFPJ/22.png
Robene razmisliću o tome
Imali za danas ko kakav jak filing zabtacan rez? Ja vec dugo bezidejan sve igram na znanje gde sam dosta jak na tom polju ali osjecaj izostaje, cak nemam san vec mesec dana znaci totalni izostanak inspiracije
da se pohvalim ,ako se to tako moze reci
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1486-8399337-1341