Polako, ali sigurno...

1. kemba jebena majmuncina kud ga stavih

2. Hezonja lagano presao granicu 5.5, jebem ti zicer je bio

3. orlando s drugim timom...

4. jebo me otac ako ikad vise odigram plus

5. @OrlandoMagic guard @VicOladipo will not return and is being treated for concussion-like symptoms.

Kako kojeg odigram povredi se

6. ŠTA JE BOH REKAO???

7. Ima li bolje pjesme za početak dana?

8. ko je igrao na Lazio pare je bacio

KO JE IGRO NA HJUSTON JEBAO GA JE MUFLON

9. Dubl
    Seoul Knights 1 3.55
    Kavcic - Tiafoe 2 2.55

10. Hjuston dp11
    Sparsi (-4.5) 2
    Dalas 206.5+
    Batum 12.5+

Oldridž 17.5+
    Milsap 16.5+
    Detroit 2
    Denver 1
    Toronto (-7.5) 2
    Šarlot 1

prvi tiket hjuston, drugi detroit. jbt, detroit zadnjih 12 susreta sa sakramentom imao 11-1 i naravno sad izgube

11. Lodzeski 11.5 +
    Saric 10.5 +
    Rendl 11.5 +
    Traore 10.5 +
    Simon 11.5 +
    Djedovic 15.5 +
    Doelman 11.5 +

12. da imam bar pola para ko nikolas ne bih jedne brige imao

13. Николаса у школи зову Богаташ.

14. Одиграм шарића, лоџеског, доелмана и милера плус, дођем кући погледам тикет оно свуда минус јебени. Ако дође, онда је то знак Исуса Христа, раба Божјег и очигледна подршка његова у мојој кладионичарској каријери, ако дођу плусеви онда је такође знак Исуса Христа, раба Божјег којом жели да ми каже "прекини Милоше, покај се грешна душо и уништи порока који ти душу изједа". Неизвесност је све већа и већа...

15. ne seri da se zoves milos ? :D

16. moj plan je sledeci, pocinjem u petak uvece kad ima najvise nba tekmi, veceras samo 3 valjda, po 200din singliram igrace, oko 10 igraca, pa kako bude islo povecavacu i smanjivati ulog, trudicu se minus uglavnom da igram, pa da vidimo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.