Polako, ali sigurno...

1. ако прође ово лакијево пратим те са двајес марака. ако не прође онда са тријес.

2. cska (-8.5) 1
    sasari 154.5+
    Fener 1
    Ajverson 10.5+

Džoš Karter 10.5+
    Aleksander 10.5+
    Vujukas 10.5+
    Bogdan 11.5+
    Karšijaka (-4.5) 1

3. ArminVanBuuren
    Torima?!?!

Koliko si ufurao? Sve im jebem amatersko, promašili su boga oca

4. Sreca bio u gradu pa sam imao par stotina samo, a mocart nije dao lajv inace bi se sjebo samo tako.. Jos mala kvota mi bila i vezem jos par tekmi i sve prodje osim te :/

5. A cekao nesto, pa sam blejao na klupici jebenoj sat vremena, nema nigde mocarta da skinem bar sa kartice, jebem ti kladzu i zivot :D

6. Pratim i benija a sad cu da nalupam minuse random evroliga da vidite koja je ovo prevara

7. Sreća da nije bio lajv u mocartu :) Bio je lajv u sokeru ali sam uspeo da odolim da ne odem na poluvremenu da zajačam. Prestajem sa ovim "dojavama", au kurac

8. Prst je rekao sledece

Dost -
    Causeur -
    Strelnieks -
    Weems -
    Dixon -

Kvota 21

9. Ja nasao u planetu 365 jos ne moze da nadje pa se cimam nesto pa sta da dodam, muke zive...
    Ma da, kurton... Jos ovo lakijevo sam ispratio i ja cu da zajebem vise

10. Koja sad torimaova dojava i kako ja za to tek sad saznajem?!

11. Ma obrisao sam, napisao sam u postu da ću obrisati. Ali bolje što nisi video, Šturm je bio u pitanju.

12. Имам дојаву вечерас јавио ми тетак избосне каже Џеко и Пјанић се потукли пре пола сата ваљда око неких пара шта ја знам и реко ми је да можда чак и не заиграју њих двојица (мада је то мало вероватно јер бољих играча немају) дакле 2 играјте квота 5,50 а ако вам стварно гори под ногама онда одиграјте днб2 или х2.

Чујемо се после утакмице ова прва је фри, наредну наплаћујем

13. Evo Sportklubovi kome treba. Skinite Ace Player HD odavde (ovu verziju Ace Stream Media 3.1 (vlc 2.0.5) ) i ovo ispod iskopirajte u txt fajl kome promenite ekstenziju u .m3u:

#EXTM3U
    #EXTINF:-1,SportKlub1HD(Sport)
    acestream://f45e35deeb69c4a358693c5af42bc79f05cd55c5
    #EXTINF:-1,SportKlub2HD(Sport)
    acestream://adb937189076b348088dbe734444038d5399b2a1
    #EXTINF:-1,SportKlub3HD(Sport)
    acestream://cd4d057df5be5b5bc394c0f425d6d90b6dadf721

14. 5min bila dojava nego ja bas tad udjem, gazim ove dojave ko mine :D

15. Armin, smejes se a nzns o cemu se radi. Jel tako radis stalno ili?

16. ovo gore mi je fi kurca

17. торима мајсторе нек си жив и здрав

тако је изијем, опет 5,50 квота (додуше у бет365 не знам у локалима)

18. kako ne znam sta je, stavio sam da mi stize notifikacija na G3 cim neko napise post ovde imam sve zapisano

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.