To sam i mislio Pele.
Stec npr sistem je 3 od 14
Sa 3 si na nuli sa 4 si izašao 14 k sa 5 na do 40 ja mislim. E sad, caka te u kvotama i da on juri X u glavu većinom što je oko 3. Ubaci iz iksa u 1 i gg i tu ako ubode otac je
Obojica izvisili za 4 poena xD Korver kao vazi za jednog od najboljeg trojkasa u ligi i ispali 2 od 8, pa serem mu se usta.
Lik je upgrade-ovana verzija Simona Kosovara...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Sa 7 koliko je to para?
7-8 hiljada.
Ok je to skroz
Imam jednog druga dijabolu ígra sistem neki nzm koji al znam da je najmanja uplata 9009 dinara. Na 14 izađe uvek kad jednu više pogodi 40 k lagano
Jel i njemu tako kažeš imam jednog druga dijabolu na Vukajliji koji igra sisteme? lol
Haha, ne ti ne uplaćuješ 9 k jebenih na sistem
Koji je ovo sistem, tj koliko od koliko se igra?
3 od 30
Tesko je pogoditi x-1 i gg.
Кад кажеш увек изађе, мислиш баш увек? Које игре игра?
Boh, ovo je 2 od 30, ali sa 3 se vraćaju pare.
To sam i mislio Pele.
Stec npr sistem je 3 od 14
Sa 3 si na nuli sa 4 si izašao 14 k sa 5 na do 40 ja mislim. E sad, caka te u kvotama i da on juri X u glavu većinom što je oko 3. Ubaci iz iksa u 1 i gg i tu ako ubode otac je
Samo smradina Korver prodao
Dzekson 19.5 +
Dejvis 26.5 +
Korver 10.5 +
Porter 9.5 +
Hahaha
:D
http://i.imgur.com/Fk8SfO4.png
Koje je ovo igra na pratizan?
Nikolase brt ispratio sam te, samo sam izbacio Korvera. A umesto njega stavio Brajanta. I ispušio jbg :d
Obojica izvisili za 4 poena xD Korver kao vazi za jednog od najboljeg trojkasa u ligi i ispali 2 od 8, pa serem mu se usta.
Lik je upgrade-ovana verzija Simona Kosovara...
Koje je ovo igra na pratizan?
U prvom poluvremenu pada do 1 gol, a u drugom do 3.