Polako, ali sigurno...

1. onim zutim malim mocart olovkama

2. ako ne padne jos jedan gol na Sefild-Sautend okacicu najsmesniji pad jednog tiketa

3. ajde jebem li vas u usta

4. Pet plus si igrao, šta?

5. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1049-2061871-1344

Odigrao sam ovo samo zato sto sam imao bonus od 200din, inace bih igrao gg kao i sve ostalo :d...2:2 u prvom 0:0 u drugom, Sefild je inace pogodio 3 stative u drugom :)

6. kad se ciganises za 200din eeeeeeeeeee
    jbg steta lepe pare

7. ako ne padne jos jedan gol na Sefild-Sautend okacicu najsmesniji pad jednog tiketa

:D

8. Kad si rekao da ćeš okačiti najsmešniji pad jednog tiketa, očekivao sam klip na kome tiket vozi trotinet i strovaljuje se niz stepenice il tako nešto :(

9. Igram krku mrtvu protiv još mrtvije sutjeske keca, i reko' da gledam, ja goru košarku nisam gledao nikad. Ne što je nekvalitetna inače, nego ni jedni ni drugi skok ne mogu da zagrade, reketi bušni na sve strane, ispune bonus u 3 početna minuta, akciju još nisam uočio, naopako ko sve igra u ABA. I na sve to sutjeska vodi 15 razlike. Sutjeska, ej. Mršukurac i kocka i sve.

10. I đoko šalić pogađa dve trojke u 2/4 za sutjesku. Đoko Šalić.

11. ti da odeš kod neke ciganke da ti skine to što te svezalo

12. Sutjeska sad punih 7 minuta u 4/4 bez koša, serija 14-0 za krku, kakva tekma!

Inače da, zakazao sam kod ciganke.

Edit: Plej sutjeske 0/8 bacanja, hahah.

13. Ne kladim se više, niti gledam bilo koju utakmicu u aba izuzev zvezde, cedevite, budućnosti, mege i partizana. Koliko je ovo tužno. Neverovatno kako me neko jebe.

Slepci crnogorski 0 poena u osam minuta, i onda dve trojke kad krka vodi i sve u kurac, pa nemoguće jebemti.

14. ma niko ne uzima pare jbt cudna neka vremena dosla

15. Brt ovo je već preterano, bajern mi ruši kvotu 2 kad ne daje gol posle 12458 kola, 1.15 kvota, lion me jeba onomad za 27 'iljada, i to isto veče valensija x2, sad me jeba krka, juče cska na 1.15, u međuvremenu još par verovatno al' me mrzi da brljam sad, k'o da sam proklet stvarno. Da se makar vraća na nekom drugom planu, nego ništa.

16. Evo ovo imam još i gotovo neko vreme:

Mega 1
    Budućnost 1
    Žižić +
    Šehović +

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.