Ja u školu idem i dobar sam đak, ko od škole beži...

1. fala učiteljice, znači mi vaš blagoslov, vi ste me i primorali na ovaj korak lolo

2. Imam problema sa erekcijom, neće da padne, pa sam mnogo nervozan. Volim da obučem trenđu i gledajući tetkice i drugarice milujem sebe, pa me zato nema po časovima al dođem u školu sa bih se dodirivao i šmurao po stvarima u ženskoj svlačionici. A sait je Vučić srušio jer se uplašio oštroumne i surove kritike vlasti na posterima. Bukvalno ga je on srušio, ušao u prostoriju i nogom obalio server konpjuter i pritom mu slomio internet.

3. Molim Vladmire, nisam mislila da ću ovo ikad reći... Al, drago mi da nisi pazila na časovima. ;)

4. Deste, ljudi, pretpostavljam da je kasno da se upišem u školu, a? A je l' mogu onda da pravim sranje sa ribicama u školskoj fontani, hihihihi?:)

5. Па како Проф да се упише? Проф ваљда може само да ступи у радни интимни однос, њему је у опису радног места да га мрзу деца и колеге.

6. može Profe, samo Partizanka da potvrdi, ona je glavna ovde. Stiže uskoro. Rve se sa onim termotehničarima.

7. Joj Prof! Pa zdravo! Živ li si? gde si? šta si?

8. штас дешава, ко е биолоџи победник, шта је данашња тема?

9. хоћу одабрану бар из једног предмета, заслужио сам, макар то била биологија мртва
    боље да смо анатомију учили

10. Lepo sam vas pitala dal nastavljamo il čekamo da proradi sajt, a vi ćutite svi. Samo je fender glasao od profesora za biologiju.

11. Što se mene tiče možemo da nastavimo.

12. Otvoriću vam oči! Mislite da je ubistvo u našoj školi slučajno? I to baš kad je Kristijan izabran za gazdu na farmi? Sve sam otkrijo... ubiveni je znao previše, zato je i ubiven. Toše nije pogino, živ je i trenutno je u piramidama u Bosni gde izoterijom prodire u trascendentalno, a Vukajliju je Vučić oborijo al će se anonimusi osvetiti, obećali su mi. Čak će se i Toše uključiti. A ova škola je vladin projekat koji oće da nas porobi al sam otkrijo sve i zato je BIJA šutirala servrerski računar, mene jure da me ubiju, širi dalje, nema predaje

13. Ћути, Соче, немој да се вадиш на глобалне завере. Ниси ти побего да те нема због тога што кажеш, него што си тео да лупиш рецкицу испод графита
    КОЈЕ ЈЕБО ТЕТКNЦУ
    НЕКА LUПI RЕЦКNЦУ
    ал баш тад наишла теткица, па ти утеко.
    Не јуре тебе да те убију, него те јури теткица што си обећо (питала је ономад нека деца јел истина то што има толико рецкица, а она рекла "камо среће децо. Ништа од тога, само лаже бараберија и пува се").
    Знам све, видо те онај што нико незна ко је он и какав је фактор у школи (ако је уопште код нас и запослен), али он је стално на лицу места кад год се нешто дешава, све зна шта је било и ко је шта радио, а много личи на Прежу Милинковића, па му ја зато све верујем.

14. oke, ondak nek glasovaju....

15. Ouuuuvaj... SoOdZove tenutno nije dostupan na saitu, popravljaju klimu, pokušaće kasnije. D đus mejd aut of zova iz krnlentli naj avejlbl on saitu, dej ar repering klima uređaj, pukušaće lejtr. Hvala i tenk ju.

16. Eo, Partizanko, radi se, pravi se karijera i te munje, veri inčrting staf:) Kod tebe?

Ae videću večeras da li sam i dalje zainteresovan pa se javljam. Inače, kul i ideja i realizacija, pohvale od DProfa:)))

17. Profe, ako hoćeš možemo se dogovoriti sa Partizankom dušom i da vidimo dalmoš ti pohađati nastavu umjesto mene, narednih dana neću imati pristup netu

18. ja ocenila biologiju, jedva iščitah, ovaj kaizen je stvarno govedo, dokle će ovako...

19. Ja sam ocjenio biologiju, ali nisam zaveo ocjene!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.