Вукајлијашка професионална фантази лига (пљачкање Сокера)

1. Ja igrao za turnirski novac u cetvrtak, 14 indeksa mi falilo. Da je Kalpeper igrao i da se Preldzic nije povredio posle 5 minuta verovatno bih dobio.

http://i.imgur.com/R5Hsy8l.png

2. Је л' правио неко тим за Јадранску? Ја сам пријавио једну екипу, пошто ми нису биле тад још легле оне турнирске паре. Од 4 играча 45 бодова, данас би морало много да ме усере да завршим при врху.

3. Био сам на крају 6 поена испод црте, слабо коло у Јадранској било генерално. Јесте већ одстали сви од овога?

4. ja nisam, samo se ne jebem s jadranskom. odvratna liga

5. Nisam ni ja, odoh sutra do sokera da vidim sta mi je sa krvavo ulozenih 200 kinti.

I mislim da videh da se sutra igra real - himki, valja obratiti paznju

6. Ево погледао сам, турнир почиње тек прекосутра. Већ се дешавало да избаце прву утакмицу кад почиње четвртком у 5, ваљда да би могли људи до 7 да пријављују тимове.

7. Zašto ovde (na fantasynova) nije počelo, tj. jesu se sjebali ili šta?

8. Prijavio sam dva tima. Evo par saveta:

PG: Logan - pokidao sad za vikend, ubacio 30 i kusur poena, a ume da veže utakmice. jedini problem što darušafaka igra na manje poena uglavnom, videćemo; Beboa ili kako se već čita plej Strazbura i on bi mogao dobro da odigra

SG: Vilbekin - 4.8 cena za takvog igrača, mora da se iskoristi

SF: ovde nemam pojma, možda konačno Džo Aleksander

PF: Meklejn - igraju protiv Baskonije, čiji su visoki igrači slabiji defanzivno, mogao bi da se nakupi skokova; Veseli - povoljan match-up sa Savanom, plus verovatno utakmica na više poena; Ofoegbu - jeftin, a mogao bi da odigra fino, CSKA loš u skoku

C: Tomić - ušo u formu; Vujukas - fino igra u napadu, Stelmet protivnik; Danston - nema ko da menja Traorea (samo Zerbo)

9. Dionysio

Zašto ovde (na fantasynova) nije počelo, tj. jesu se sjebali ili šta?

Па написао сам у посту изнад твог. И турнир за Јадрансу ставе суботом, једноставно искулирају ону једну утакмицу што се игра петком.

10. Што се тиче центара, мислим да би Билан и Милутинов могли да се исплате. Јесте Билан везао већ неколико добрих партија и можда је уморан, али Олимпијакосу не играју Јанг и Принтезис, а Билан је играо сад 23 минута у Јадранској, може се рећи да га је одмарао тренер, пошто је на претходне три у Аби играо 29, 31 и 35 минута.

Милутинов добија простор због повреде Јанга, у првенству је сад имао индекс 24. Не очекујем баш да понови такво издање, али сигурно је јефтин доста, па мислим да би могао да донесе доста у односу на цену.

11. Што се тиче тројке, можда би Дерик Браун из Ефеса могао да буде добар сад.

12. И ја сам саставио два, ево ако неког занима:
    http://prntscr.com/94jzax

Кад овог десно сам у последњем моменту избацио оног Румуна из Зелене горе и Рајана Томпсона, а убацио Милера и Бубоу (не знам ни ја како се тачно чита лоло). Ваљда се нисам зајебао. Углавном, највише зависим од Јана, Вујукаса и Квинсија.

13. http://i.imgur.com/pv2v968.jpg

Tek sad dođoh za komp, jbg

Ovaj gore desno centar je Bilan

14. uvek mora da se nađe bar jedan indijanac koji će da sjebe koncepciju

15. Претпостављам да ми треба бар неких 50 поена од преостале тројице...
    http://i.imgur.com/hqxVphR.png

16. Па написао сам у посту изнад твог. И турнир за Јадрансу ставе суботом, једноставно искулирају ону једну утакмицу што се игра петком.

Nisam video, a nisam ni znao za ovo, igrao bih i ja... :(
    Ovako sam nalupao po koji tim na onom što se igra u ništa, čisto da pratim, što je najgore, imam jedan koji će možda i da plodi. Jbg, mislio sam da će početi tad, nisam hteo na brzinu sastavljat.

Ne iskače tema u "mojim" moram da počnem da proveravam jel šta pisano u pm.

EDIT: Eo ovaj na jajarskom turniru, prvi ima 154, al mu svi igrali. http://i.imgur.com/P15BlQZ.jpg

17. Мислим да би требало лагано да завршиш у првих сто овим тимом. А нема разлике да ли си први или 91, награда је иста.

18. Nemam pojma, i ja mislim, al videćemo. Ma mene više jede što ne odigrah na ovom nagradnom (bar) ovaj tim, nije mi zinulo dupe za 200 din. koliko je zinulo za 22500, loool.

Gledam baš u poen razlika među turnirima, likovi što su na prvim mestima.

I ti si do jaja, sad teško je reći koja nagrada, al mogao bi nešto da ubodeš, jedan od trojice (logan konačno npr. mene je jebao strašno do sad) i ova dvojica nek budu manje više prosek, eto ga.

19. Капирам да би Браун могао до 20, играју код куће, треба им победа, надам се да би могли да одиграју генерално добар меч. Или бар он лоло. А ова друга двојица већ... Можда ме и усере.

20. Šansa postoji, videćemo. Jbg da je ovaj Miler (lol) doneo još koji, lakše bi disao. Sprdam se za Milera, mada mogao je i on, al htedoh da kažem neko sem Veselog, jer njega vrv ima dosta ljudi.

Ja sve očekujem Bilan će da pada, Bilan će da pada, igra na svim poljima više nego dobro.
    Očekujem da upadaš među nagrade, al biće čupavo.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.