Ja trenutno imam, ako sam dobro izračunao, 104 poena, imam još dvojicu koja nisu igrala. Preko moba sam, nešto mi baguje sajt za fantasy nova, pojma nemam da li sam dobro prošao ili ne. Verovatno ne
Пробао и ја овај џ турнир, чисто да видим како иде пошто нисам играо до сад, имао 90-ак +2 играча вечерас, дакле танко, од следећег кола правим тим за паре, исписаћу своју анализу наредних дана, мада судећи по мојим резултатима није да вам нешто и значи јбг.
Ma nemam pojma nego sam te tako cimao prošli put, pa rekoh ajd da se opet sprdam, lool.
Šta može, može ili 1 na 1 da čekiraš protiv koga ćeš (nekog ortaka) pa da oni uzmu proviziju, što je malo verovatna varijanta, a ono što bih možda ja napravio tipa random da se izmešaju parovi da se naprave, i pobednici posle da konkurišu za nagrade (npr. X ima 143, Y ima 140, i Y duva za nagradu iako bi dobio da je pobednik u duelu, bio bi tipa 15. na listi i sad, al je izgubio, kapiraš me vrv).
To ja lupam al šta mogu da smisle mnogo drugačije.
Браун ме испоштовао са 22 бода, тако да сам сад на 70. месту. Још кад би Логан и поготово Вилбекин полудели сад, мислим да би могли да ме погурају близу врха, пошто мислим да их нема много људи. Ето, само још толико лоло
Ja trenutno imam, ako sam dobro izračunao, 104 poena, imam još dvojicu koja nisu igrala. Preko moba sam, nešto mi baguje sajt za fantasy nova, pojma nemam da li sam dobro prošao ili ne. Verovatno ne
132. si trenutno, Eyenga i Wilbekin ti ostali. Nije to loše, imaš šanse za 100 da upadneš ko mo tno. Jedino ako baš zaseru, al ne bi trebalo.
Onaj dachorsf ili kako već sa mvp-a što (bar meni) ide na klinac, sa njegovim jajarskim fazonima, fin i na jednom i na drugom turniru.
Vidim ga na mesto dva od mene, zato sam i provalio.
PAAARA, KOLIKO JE TO PAAARAA?
Nadežda. Za igranje.
Opaaa navrati sutra u Tešnjar, bahatimo se do jutra i ostaje nam za subotu
Dogovoreno! Ako ne budemo mogli sve popiti, častićemo kafanu!
Пробао и ја овај џ турнир, чисто да видим како иде пошто нисам играо до сад, имао 90-ак +2 играча вечерас, дакле танко, од следећег кола правим тим за паре, исписаћу своју анализу наредних дана, мада судећи по мојим резултатима није да вам нешто и значи јбг.
http://i.imgur.com/CHud0Eu.png
Бени, Изијеме, како би требало да функционише ово 1 на 1?
EDIT:
Ništa, nisam video da si njih pitao... :(
хахахахах дај немој ме опет зајебавати, они су помињали оне фандуеле, па капирам да су најупућенији
подели своје знање са мном
Ma nemam pojma nego sam te tako cimao prošli put, pa rekoh ajd da se opet sprdam, lool.
Šta može, može ili 1 na 1 da čekiraš protiv koga ćeš (nekog ortaka) pa da oni uzmu proviziju, što je malo verovatna varijanta, a ono što bih možda ja napravio tipa random da se izmešaju parovi da se naprave, i pobednici posle da konkurišu za nagrade (npr. X ima 143, Y ima 140, i Y duva za nagradu iako bi dobio da je pobednik u duelu, bio bi tipa 15. na listi i sad, al je izgubio, kapiraš me vrv).
To ja lupam al šta mogu da smisle mnogo drugačije.
http://vukajlija.com/forum/teme/68650-vukajlijaska-profesionalna-fantazi-liga-pljackanje-sokera?strana=5#post_3363811
Браун ме испоштовао са 22 бода, тако да сам сад на 70. месту. Још кад би Логан и поготово Вилбекин полудели сад, мислим да би могли да ме погурају близу врха, пошто мислим да их нема много људи. Ето, само још толико лоло
Hah kakve su jajare Logan i Vilb. 0 majku im, al drugo poluvreme je njihovo osjećam!
70. mesto kolko je to u novcima?
На полувремену Вилбекин 2, Логан минус 2. Био би још гори да нема 5 асистенција. Играјте маму вам јебем.
200 ваљда, ако не делим место са још људи. Сад сам на 95. месту, још ћу на крају остати и без најмање награде, а надао сам се пробоју у врх нелол
Neću da ti serem, al 100 puta sam rekao da je jajara Logan mamu mu jebem.
Mene Dlejni sarani, 0p što je najgore za poluvreme 3f. Najskuplji mi on bio.
Јебига, мора се узети и неки јефтинији, па ајде реко да покушам с њим кад је већ одиграо до јаја у првенству.
Како стојиш са оним тимом за турнирске паре, је л' улазиш у првих сто?
Znam, al je jajara još od prvog kola u EL, dvoumim se između njega i Wanamakera isto koštali tad, i uzmem njega posere me, Wanama ošuri likčina.
Njega, Kruna Simona, Pecaroša, tako te slepčine neću uzeti više u životu.
Ma 30. sam da se sad zaključa kolo. Dlejni malo živnuo, kontam da ću biti među 70 recimo.
HAHA MANIJAK DAO 20 U 3/4. Ovo je već neralno do jaja.
Benisijo 8, ja 14 za sad.
Ti budi među 80, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
KONAČNO JEBEMO SOKERA!