Вукајлијашка професионална фантази лига (пљачкање Сокера)

1. Извукао Логан мало ствари на крају, завршио сам на 74. месту и освојио 178 динара лол. Да ли је глупо сад да идем у Сокер да уплатим 22 динара хахахахах

Видео сам Бенија пар места изнад мене, има бод више, узео 190 и нешто динара.

А што се тиче турнирског новца, видим да сте Бенисијо и ти међу првих 20, фино, фино. Ви сте у плусу, ја сам у минусу 22 динара :((

2. Beni je u plusu, i tamo je dobio i na ovom plaćenom, a koja je fora kako su šugavo napravili da praktično stoti na onom turnirskom dobije više nego recimo 74. na plaćenom, glupost jbg.

Sad smo se zauktali sad krećemo u pljačku!!!1

Uplati Stec i to pls u sitnini da im odneseš!
    http://www.dodaj.rs/f/33/wu/7GpBX5v/exfto.jpg

3. А добро, али те паре ја могу да дигнем. Друга је ствар што нећу искористити ту могућност, него ћу отићи да им дам још 22 динара...

4. jbg dio, sa ovim timovima bismo bili 3. i 4. na plaćenom turiru

vilbekin mi je pojeo kurac, očekivao sam 10-ak od njega, on lik otera u minus protiv sasarija... logan aj ok, i on je bio jeftin, malo povuko na kraju

5. Haha, jbg, al jeste primetili da je prvi na turnirskom daleko ispred prvog na plaćenom.

Opustila se ruka ljudima na besplatnom turniru, ko Simonu kad je potpisao ugovor do kraja godine u Zvezdi, loool.

Vilbekina (i logana objasnio sam) nisam baš imao ni malo u planu.

6. Бени, ја сам прошле недеље имао толико бодова на турнирском да бих на оном за паре био убедљиво други. Нема то везе са опуштањем руке, Дио, него на бесплатном турниру сви скоро направе 5 и онда једноставно имају више комбинација да испробају. И онда квантитет изроди квалитет.

Сад ћу да налупам 5 тимова на овом премијерлигашком, јесте да сам досад био очајан, али можда ме усере да узмем 200 динара турнирског новца.

7. Haha ma sprdao sam se za "opuštanje ruke", znaš kako seru komentatori tipa prvih par utakmica igrač ne može da da polaganje, jednom ga prosere a oni odma "evo ga opustio se, uklopio u tim", i te fore.

Daj neki tim da prepišem(o) mrzi me da mozgam a i počeće dok ja odigram kladionicu i sl.
    *na PL mislim

8. ja na brzinu sastavio jedan tim za PL plaćeni turnir, vidim malo prijavljenih. jesu vam legle pare od EL?

9. Jesu one fanimani, ne znam za prave. Daj tim da prekopiram u džturnir, nije da sam ti konkurencija.

10. Dionysio
    132. si trenutno, Eyenga i Wilbekin ti ostali. Nije to loše, imaš šanse za 100 da upadneš ko mo tno. Jedino ako baš zaseru, al ne bi trebalo.

Jedino ako baš zaseru, al ne bi trebalo.

Eyenga 4, Wilbekin -2.

11. Video sam jbg, baš su zasrali. Da su odigrali prosek bio bi među 100.

Stec eno ti 1na1 naprave turnir za 2 igrača, samo je sad TEST nisam siguran kako još ide. Ne piše.

12. Ništa brate, nema večeras bahaćenja po Tešnjaru, već samo umerenog oblokavanja

13. Daj neki tim da prepišem(o) mrzi me da mozgam a i počeće dok ja odigram kladionicu i sl.
    *na PL mislim

Сад сам тек упалио комп, из кревета сам буквално морао на славу код сестре...

14. I bolje, napravio sam nešto bezveze ovaj jedan što je mogao da prođe nije jer sam u posl. trenutku rekao "kakav kurac firmino, bolje benteke, skuplji je, al sigurnije".

Kako si prošao? Tj. ti i beni?

15. Лоше, мада можда овај што ми је трећи тренутно има неку шансицу да се пробије сутра, ако ови из Паласа издоминирају.
    http://prntscr.com/95e26f

Не знам за Бенисија, неће нешто да ми шљака она претрага.

16. ja slabo prošao, 77.8 poena, 152. mesto, ostao mi još bolasi. lukaku mi je doneo 32.6 poena, a kethart, vajnaldum, sigurdson i aspilikueta zajedno 6.2. nego jebiga, sam sam kriv, nisam ni pročitao pravila, ne znam ni koji je sistem bodovanja.

edit: zna li se kad kreću sa nba? to bih igrao vrlo rado.

17. Немам појма. Ја сам се сморио што није било Јадранске, мада бих вероватно фејловао ово коло.

18. Stece znaš li gde se igra protiv Reala? Nema nigde objavljeno, i jel od utorka karte?

19. Мислим да сам прочитао негде да је у Пиониру. За карте не знам, објавиће ваљда дан раније...

20. Tebe boli uvo, imaš sezonsku, mi obična marva moramo da se guramo s kojekakvima oko šaltera... :(

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.