Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ako kane pobediti ne smeju izgubiti
А да пробате неке хиподромске и кладионичарске форе, типа награду ко погоди прво троје по редоследу, па прво троје без редоследа итд.?
Не ваља то што ће тек онда да чекају и калкулишу, а неће гласати по савести.
Али диже динамику сигурно.
Ja se ne razumem u kladionice i to. Ako ima neko ko zna nek osmisli.
Јест, а што си три године заредом била бирана за Мис најлепшег шешира на Царевој ћуприји, то ником ништа?
Čegrtaljka - 5,
Zelen Lukac - 4,
NiktovZvizdi - 3.
Highlander 5
Čegrtaljka 4
Valdemar 3
4 sata već se vajkam...
Ђак генерације: Дејанче - јер је једини, чини ми се, имао 2 одабрана садржаја
Штребер: Контроверзни
Вредница: Никтов
Čegi, nema to veze, nemoj da gledaš ko je šta imao. Izaber tebi najbolje.
Onda bih morao da bude pristrasan :)
Nek ostane ovako...
P.S. Ovo streber i vrednica mi dodje kao ista stvar...
I da... Svaka cast tebi za organizaciju i Trucu koji je sve ovo ispratio... Nadam se da ces uskoro biti mod pa da organizujes sama kad ti je volja...
Truć bre, ekstra. Potpuno opušten, bez kompleksa, saradljiv i normalan. Oduševljena sam sa njim.
Nema potrebe da moderišem, dok imamo TRuća.
Nitkov5
Kontroverzni4
Čegrtaljka3
Ograničio sam se na autore definicija, praštajte.
Truću se po onom ispod slike vidi da je opušten... :P
praštajte.
ISTO
Danas je tačno četiri godine otkako sam napravio profil. Ovo mora da se zalije. :)
Cestitam!
Vielen danke.
Ahaha a meni danas pet, koja koincidencija... btw saću dati ocene u nedoumicama sam
Čegi 5
Kvejk 4
Valdemar 3
Čestitke na jubilejima momci xD
Haha, pazi stvarno. :)