Pa nagrade su odabrana, drugarski odabir ( izaberes trecem licu nesto da se odabere) i ban autora po izboru na jedan dan ( mozes nekog ko te nervira, mozes mene - mada valdemar smišlja neku krativniju kaznu - i to je ok)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Nova godina je 13.!
хахаха, па како може бити нова година, а 13? шта је ту ново? исти је месец, иста година.
baksuzna godina
I, Kosmo, Partizanko, koji je zadatak, i do kada Prof i ja imamo vremena?
Ovako!
Zadatak: Paganski običaji za hrišćanski praznik Božić!
Rok je: paaa jel vam odgovara srpska nova tj sv Vasilije kao krajnji rok?
Usput da podsetim i ostale da glasaju kako bi mogli da doniramo nagradu publike.
Ja sam glasao, ako treba glasaću i ovoj dvojici :)
Naravno da ce trebati.
Može, može...
Može...
Super ste oboje!
Koje su nagrade? Da li se može računati na neki produženi vikend u Lukovskoj Banji?
Stevčo jeste glasao, molim da se uvaži:)
Pa nagrade su odabrana, drugarski odabir ( izaberes trecem licu nesto da se odabere) i ban autora po izboru na jedan dan ( mozes nekog ko te nervira, mozes mene - mada valdemar smišlja neku krativniju kaznu - i to je ok)
jedva čekam da vas dvojica to definišete ahahahaha
Stevcovi glasovi ce uci u nagradu publike. Dakle svi ima da glasaju i bira se treci pobednik koji dobija nesto posebno.
A čekaj, za takmičenje idu definicija, poster, ili oboje?
Što imam čudan osećaj da sam ovo ja?
Ne boj se, ja ako pobedim, neću, a ne znam za Profa.
Evo dogovorite vas dvojica
ево да им олакшам, @аутори валд&проф ко буде победио сређује ми одабрану #срећно