Prijava

Dakle, od 2016. godine stupa na snagu Zakon koji zabranjuje pušenje na SVIM javnim mestima, osim u letnjim baštama, ludnicama i zatvorima. Pošto su u Srbiji pušači ozbiljna većina, ovo je jak udarac. Nema više pljuge uz pivo, kafu ili rakiju u kafani.

Da li će ovo biti sprovodljivo ili ćemo se nekako izboriti? Šta raditi protiv nepušačkih nacista? Možemo li se sad, paradoksalno, nadati da će institucije zatajiti u ovom slučaju?

Nema od ovoga nista brate. Svi koji hoće čist vazduh nek ídu na planinu nemoj od mene da traže. Ako baš bude ima da uteravam kola u lokal kafu unesem i stavim na instrument tablu i uživam

Пушачи су говна!

Али свеједно мајку им јебем са оваквим законом. У пичку.

Da,ovo ce sto posto da se postuje.Pa 90% lokala ne postuje ni sadasnji zakon.

Ja ne pušim, ali mislim da je ovaj zakon pušenje kurca.
Nerealnoje da se svuda zabranjuje, treba biti svuda dozvoljeno.

U razvijenim zemljama ovo je normala, pa u makedoniji jebenoj deru ako bacis pikavac na ulicu, prvi smo po popusenim cigaretama u evropi po glavudzi pa dal ste nenormalni !!!!!!!

Dejtonac, a što imaš taj avatar?! Dvostruki aršini, Bohor-učenjaku!

Пушачи смрде на дим и ћумур јебени. Али мени не сметате све док то радите у своја 4 зида. Да се ја питам, забранио бих и у овим летњим баштама, али знајући законе у Србији и власт која кад види да ће много мање порезе узимати од кафанчуга и кафића, неће од овога бити ништа. Тако да оно, издржите 5-6 месеци, а онда ће све бити исто као пре и наставићете да загађујете ваздух вашим чемерним баздом из ждрела.

Sve su to smarači kojima sve smeta.
Takvi su i protiv petardi.

Protestujte jbg.

Inače, koliko će samo ugostiteljskih objekata biti zatvoreno zbog ovog zakona? Pad budžetskih prinosa, otpuštanje iz industrije duvana i iz ugostiteljstva... Vučiću, pederu!

Nije meni do pluća i zdravlja pa da se plašim jer sam nepušač, no mi se usmrdi odjeća, a tek je oprao, mirisala prije no što sam ušao u kafić :'(((

u CG je taj zakon odavno ali se uglavnom ne poštuje

Umrite pogani pušači, ja prešo na elektronsku! Sad pišam po pušačima ubogim!

Sta bi da morate pivo da drzite u kesi jebenoj na javnom mestu? Ocete da ne placate gradski prevod pusite de ocete, zasipate ceo grad pikavcima, a zalite se na drzavu, ee njemacka zna se red tamo to je pravo, pa ne duguje vam drzava nista, vec vi njoj krenite od sebe pisam vam usta..

Inace nemam nista posebno protiv pusaca, sasvim ok je da u svakom lokalu ima odvojen prostor za pusace, kao i da se pusi na stanici npr. Al da se kaznjava bacanje pikavaca.. Nego me nervira to razmisljanje prosecne srbende, ako ocete da budemo razvijena civilizovana zemlja onda se ponasajte tako, ili cutite i budite zadovoljni srbijom

A da smrdimo mi pušači, smrdimo, to je istina.

pa u makedoniji jebenoj deru ako bacis pikavac na ulicu

Ne lupaj i ne izmišljaj gluposti.

Svi koji hoće čist vazduh nek ídu na planinu nemoj od mene da traže.

Па лепи, како да не тражим од тебе кад ја, као пасивни пушач, имам веће шансе да наватам ракчину плућа од тебе иако ти чадиш две и по пакле дневно ? Капирам да те боли курац због тога, и мене бих да сам на твом месту, али оно...

Kurčina sigurno je i elektronska zabranjena. Braćo izborićemo se nekako šta da vam kažem...

Znači ne možeš iću ulicom sa upaljenom cigaretom?