ovo je srbija.zemlja di su zakoni mrtvo mesto na papiru.ne sme da se pljuga po firmama,pa se u rafineriji RAFINERIJI pljuga maltene di ko stigne.pusimo kurac,koji ce nam pljuge.
Испричаћу вам једну причу коју ми је испричао дека. Каже, питали миша у којем селу најлепше живи очекујући да им одговори "у оном где нема мачака". Међутим миш беше мудар и одговори им: "Од мачака има спаса, можеш побећи и измигољити се из канџи њихових. Али ако те мачка пушач ухвати ћумурским прстима, џабе се трудиш да се измигољиш, свеједно ћеш умрети од шуге.
Aj sad ozbiljno, koje je to razmisljanje jebeno da smatrate da drugima mozete da cinite stetu bez njihove dozvole? U redu su kazem ogradjen deo u kaficu za pusace npr. I kad tamo sednes ne mozes da se zalis, ali ovo je jebeno bahacenje, nemoj da ste indijanci jebeni
ja sam prosle godine za bozic kad sam isao u polaznike, sjeo kod domacina i on zapali cigaru
ja pravo izasao i kuci otisao
pitanje je hocu li ove godine u polaznike da mu idem
Celte tvoja cura mi je pušila govno
Šalim se, naravno xDDDDDD
kaze lik
a mozda su mislili na zabranu pusenja kurca u kaficima
wtf
Brt neću idem u kafanu bez cigareta šta
I da ne pušim sad bih zinat propušio
Ti si slabog karakteta vratio si se cigarama cim je zvezdana pocela da gubi!!! SRAMOTNO !!!
To hahaha šta kurac
šta je sledeće, zabraniće nam da palimo badnjak??
kupiti one žvakaće što izgledaju kao cigarete
i isticati se kao da pušiš i kad murija dođe da ti naplate, ti im pokažeš da si ih skečirao
PUŠAČ GRADOM ĆE ZINAT ŠETATI !!!!
ovo je srbija.zemlja di su zakoni mrtvo mesto na papiru.ne sme da se pljuga po firmama,pa se u rafineriji RAFINERIJI pljuga maltene di ko stigne.pusimo kurac,koji ce nam pljuge.
Armine ja sam dečko koji drži reč
Испричаћу вам једну причу коју ми је испричао дека. Каже, питали миша у којем селу најлепше живи очекујући да им одговори "у оном где нема мачака". Међутим миш беше мудар и одговори им: "Од мачака има спаса, можеш побећи и измигољити се из канџи њихових. Али ако те мачка пушач ухвати ћумурским прстима, џабе се трудиш да се измигољиш, свеједно ћеш умрети од шуге.
ahhahaahah
Ako manje para dajete na cigarete, više ćete imati za alkohol i medikamente. Po33.
Aj sad ozbiljno, koje je to razmisljanje jebeno da smatrate da drugima mozete da cinite stetu bez njihove dozvole? U redu su kazem ogradjen deo u kaficu za pusace npr. I kad tamo sednes ne mozes da se zalis, ali ovo je jebeno bahacenje, nemoj da ste indijanci jebeni
Nubina
ja sam prosle godine za bozic kad sam isao u polaznike, sjeo kod domacina i on zapali cigaru
ja pravo izasao i kuci otisao
pitanje je hocu li ove godine u polaznike da mu idem
Bohor objasnio. Nepusaci u planinu! Jbv Hitler sto je ovaj zakon prvi izmislio.
a ozbiljno, koj vam kurac? ako su uspeli u pabovima u irskoj da zabrane, i to dok jos niko nije zabranjivao, sto ne bi kod nas?
А кад је у њемачкој покрајини Саксонија и дан данас дозвољено пушење у кафићима и клубовима, што би и код нас забрањивали?