Prijava

axelF

Još jedan u moru urbanih likova.

Jbt registracija pre 7 godina. Čast mi je upoznati Vas Jelena.

Vidi malog psihopatu Tilma, čajld molestersku lobanju, izrazito ružnu, ali zato tužnu spodobu, od koje je gora jedino ona koja ga toleriše i ne kenja mu po glavi.

Pa gde si siso mala plačljiva, tebe čekam. Hoćeš opet da plačeš i lažeš kod modova kad ti budem pišao po faci?

Ako ti prska u oči ti otvori usta, dobro centrira tilmo, nemoj da se brineš.

Ko god te je izvodio iza zidića i useravao ti se u detinjstvo je očigledno uradio dobro svoj posao, baš kao i debil koji te toleriše u bilo kakvom vidu javne interakcije. Popišaj se po faci osobi koja te je vratila ovde, koliko god ti je sada većina koja je na sajtu slična, da smrdite isto, kada se previše ne razlikujete. A onda dođi da ti natrpam šimike u bulju pedofilsku.

nemojte se svađati.

Smešno je kad citam sta pišeš kao busaš se a u glavi mi ona tvoja slika zbog koje si plakao na četu. XD

е космополита ај бануј расног мало

мислим оно било би лепо да уђу људи на форум а да им не скакуће мајмунче около

Moje slike nemam šta da se stidim. Naprotiv. Daleko sam od raspale, ugnjetavane, rednečke ili ružne iskompleksirane lobanje. Sa tobom to nije slučaj. Baš kao i u svim drugim aspektima života. Žao mi je samo što nisi ispunio svoje pretnje. Ali i tu si pokazao da sam u pravu, i da si najobičnija pedofilska sisa.

Još jednom, spodobo koja žali što dete nije silovano pre nego što je ubijeno, slobodno se popišaj debilu koji te je odbanovao po faci, pošto se ista popišala po sajtu i svemu ostalom. Na kraju krajeva, možda ovakav sajt zaslužuje i da te umoduje.

Ej, a kad smo ga zezali na četu zbog fotke i rekli da je pederast, on rekao da nije nego je NAOČIT. hahah sisu ti jebem. Nisam peder no naočit XD

o cemu se radi dajte neke detalje nisam bio prisutan kad se ovo desilo bio sam u inostranstvu radio

Pezose, pozdrav druže uz pitanje da li si vlasnik menjačnice?