Prijava

Veliki vođa po sistemu ''A ne sviđa ti se bagro da samo mrdkaš dupencetom dok te jebem, nego se još i buniš ko da ima bolje? E pa zini sad da ti se ispišam u usta!'' rešio da se ide na izbore.

Koju vrstu produženog samoubistva ćete vi počiniti kada za to dođe vreme?

Za SNS, čisto da jednom i tvoji pobede?

SPS? Samo ne zaboravi da se učlaniš prvo!

Ne izaći/ubaciti nevažeći listić i namaći još neki procenat Faraonu?

Glasati za onaj leš što se predstavlja ko Boris Tadić i priključenija? Poslanici im prelaze u naprednjake najkasnije za mesec dana. Mora malo se sačeka, red je jbg.

Za Dveri, da Glišić može konačno da se najede prebranca zaz dva dinara u skupštinskoj menzi i isere se u skupštinskom WC-u bez da pusti vodu, pa da ga posle tetkica psuje na pasja kola kroz zube. Poslanici fala bogu prelaze u naprednjake čim im se malo usladi vlast. Jbg nisu do sad, trebaće im vremna malo.

Za Vojvodu? Praviće malo cirkus, malo će da drka Tomu hehe, ali je opozicija koju Vučić baš vole izgleda. Kad vojvoda baci kašiku svi poslanici prelaze u SNS i ljube se sa Martinovićem.

Pajtić? Ok, aj sad ozbiljno.

Dileme, trileme...

Glasajte za Radulovica.

Таман сам хтео да направим паралелу између једне Глишићеве приповетке и садашњих политичара, кад видех да је неко већ то урадио.
http://www.bastabalkana.com/2014/09/sigurna-vecina-san-jednog-ministra/
https://sr.wikisource.org/sr/%D0%A1%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0_%D0%B2%D0%B5%D1%9B%D0%B8%D0%BD%D0%B0

Ja ću da glasam za Šešelja, bitno mi je da uđe u vladu, ne mora da pobedi, ali će tamo da pravi cirkus. Jbg, nije Puniša Račić, al vadio je i ona pištolj.

Jebo vas Šešelj ako dobije prodaće Vučku izbore ko Slobi onomad. 2 puta

Vojvoda salbo potkačuje Kim Džong Una (domaći al malo luđi), na žalost. Mada ga i razumem donekle, bolestan, u godinama, ide na sigurno.

Cekam da Borko osnuje Levicu Srbije lololo

A realno mogla bi da svi koji su kupili knjigu glasaju lagano je iznad cenzusa lolo

I SRCE JE NA LEVOJ STRANI!!!1

vucic opet pobedjuje, da je cekao jos malo onda bi se opozicija organizovala ovako je na vreme raspisao izbore.dobijaju sto posto.ucite nemacki

Apsolutno za Pajtica ako budem u Srbiji. Razlog? Cim nekog pljuju informer i sns, meni je dosta. I budali je jasno da je ovim nazadnjacima zuta druzina jedini pravi protivnik.

Plus, svestenicko dete, izuzetno obrazovan i odmeren.

pajticuupederu

Apsolutno za Vucica ako budem u Srbiji. Razlog? Cim nekog pljuju informer i sns, meni je dosta. I budali je jasno da je ovim nazadnjacima zuta druzina jedini pravi protivnik.

Plus, svestenicko dete, izuzetno obrazovan i odmeren.

+1

kruze price da je pajtic derpe.ne ono kao tadic da pusi u srednjoj saperu,pa ih tetkica navata.nego ono pravo,ima decka i to.

Biće ovo vesela tema.