Prijava

Brt, EU nece cisto muslimanski region u zajednici. Tacka. To je jasno svakom osim prosecnom Srbinu koji jednostavno ne moze da skapira sta je cena ulaska u EU. Ne samo Kosovo, vec Sandzak i Presevo.

a misliš kad bi srbija ostala van eu da bi joj bilo vraćeno kosovo

A gledaj, jednom kad neko iz vrha vlasti stavi potpis na to to je gotova stvar. Onda jedino nekad agresijom da se vraca eventualno. A dok potpisa nema, po svim kriterijumima medjunarodnog prava je deo Srbije i ne moze biti clan UN-a. Onda je potrebno mnogo manje da se vrati.

pa s tim se manje-više, mada iskreno ne znam šta ćemo sa regionom gde su albosi >90%

Kako je uopšte regulisano udaranje potpisa na dokumente tog tipa? Je l' postoje u ustavu neka pitanja koja se obavezno rešavaju referendumom ili poslanici uvek moraju da izglasaju da je referendum potreban?

II. SPROVOĐENJE REFERENDUMA Član 10.

Akt o raspisivanju republičkog referenduma donosi Narodna skupština na predlog najmanje pedeset narodnih poslanika, Vlade ili najmanje 100.000 birača.

Znači, ako predsednik reši da prizna Kosovo i nagovori poslanike da ne izglasavaju referendum, mi opet možemo da sakupimo potpise i zatražimo ga.

mislim da pravno predsednik zbog ustava ne može ni priznati kosovo, verovatno zato i pominju promenu ustava

kako sklapam rečenice poslednjih dana, ko tajvanski turista koji je srpski učio mesec dana na duolingu

Upravo to i jeste cilj, promena ustava i brisanje tih ogranicenja. Mada i sad koriste kurvanjsku strategiju, mic po mic sve dok ne dovedu stvari do tacke da bi tvrdnja kako je Kosovo Srbija bila oksimoron.

Na kraju krajeva potpisao je u briselskom sporazumu: Dijalog Srbije i Kosova. Jebeni Tadic je otisao sa vlasti jer je insistirao da to bude dijalog Beograda i Pristine.

Da mi je neko rekao da ce radikali potpisati ono sto zuti nece reko bih mu da se jebe.

hahhaha i ja sam zastao na taj komentar