Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ZATO USTANI ODMA!
hhahaha jebene dveri, pa oni su pre 2god bili ono sto su zavetnici danas, odakle sad tolika podrska majku mu
Da jbt, sprdali se ljudi sa dverima, kad se otkrilo da su kostunicini jos se vise sprdalo. Otkako je otisao onaj Glisic tunjavi malo deluju ozbiljnije, a i ljudina je onaj Bosko Obradovic sto izgovara sns dss ldp lsv a ne esenes deeses eldepe elesve ako me kapirate
sad shvatam zasto je sad izasla pesma sindikata, izgleda sam precenio svoj narod, ipak moze kao sa decom u vrticu, uz pesmicu i nagradu u vidu bombone mozes ih smiriti i nagovoriti da urade sta zelis, mada zelim da verujem da vecina ovih jos ne moze da glasa, ali stasace i oni
http://i.imgur.com/I2y5xEI.png
A i narodu je pun kurac liberala i levicara, doslo je vreme desnice. Samo se glupi studenti primaju na liberano
komentari sa bs ovog spota, ma daj jebeno kako moze ovako, sve isto u krug, zasto ste ovce moji srbi zasto, svuda ima glupih ludih budala ali opet... zasto srbi moji
http://i.imgur.com/WuDBu8G.png
hhahahhah o jebem ti
Al ove priče više, ako ne izađeš glasao si za vučića, ako ne izađeš nisi glasao jebeno :)
shomy nisam zaboravio dogovor, ako se ikako izbavim odavde cekam te prijatelju, ako si spasio jednog coveka-spasio si ceo svet
a ajde nagradna igra, ko je pogurao i finansirao pesmu i spot ?
a tek komentari pa zasto seselja pobogu !??!!? haha davim se
Meni deluje da ce Radule biti hit na ovim izborima ko onomad Bogoljub Karic
Naravno druze moj, gledamo Toronto zajedno i pikamo plus na Laurija. Edmonton je ljubazan takodje, Otava nekako deluje hipsterski, ali može proći.
moj ćale glasao za karića
Edmonton ima temperature kao jakutsk
mada je meni to ok, hladnija zemlja narod manje ciganski
Radule Dveri SRS SPS debelo preko cenzusa ostali svi ispod
otava dere sto sam gledao po netu, 800k stanovnika taman, tu je blizu amera i lagano
Ko glasa za taj SPS oduvek sam se pitao, polomio bih te njuske da ih znam
moj ćale glasao za karića
Gospodski, pozz ćaleta