Izbori 2016.

1. Кад је ономад Бади Холи погинуо 1959. кад му се авион скуцао у куруз, медији су били први на лицу места и одма пустили вест у етар без консултовања било киме. Бадијева трудна жена је тад побацила од шока, а старамајка се онесвестила. Зато је тамо тада званично уведено у закон да новинари, у случају трагедије, не смеју да шире никакве вести док прво полиција и друге јавне службе не обавесте фамилију и друге људе блиске настрадалима.

2. A siguran sam da su lika već uhvatili, i samo čekaju da objave ime. Isto kao one teorije zavere sa Bin Ladenom.
    Nego kako može Vučić da se meša u policijske poslove pravdajući to izborima, kao, prvo uhvatićemo ga za 48h, posle kao, nećemo reći ime do ponedeljka zbog izbora, meni nije jasno. On koristi autoritet predsednika vlade da ne bi dizao ili da ne bi sjebao rejting stranke kojoj pripada. To ljudi ne kapiraju, još će da kažu: "A vidi kako je dobaaaar, neće sebi da diže rejting time što apsi ubicu uoči izbora." Toliko o nezavisnosti policije i pravosuđa od političkih stranaka. A tog ubicu su forsirali po medijima samo da bi mogli da ga uhapse kad bude trebalo.

3. E da Vučić je obećao oslobadjanje ljudi u Libiji za 48h, pa ih ubiše za nekoliko meseci. Možda je ovo samo igra da narod misli da su ga uhvatili a ne žele ime da objave. A ko ce se baviti pevacicom posle izbora, sve ce biti oko nove vlade i to. A izjava ce se zaboraviti za mesec dana jer ce dano 30000 novih u tom periodu.

4. Можда је та певачица и убијена због којег гласа више на изборима. :Д

5. Željko Mitrović prineo žrtvu u krvi.

6. Ja i dalje mislim da je Dacic.

7. Umirem na sliku što su radikali okačili sa proslave NG u NSu, kao da je njihov miting.

8. Obradović citira BS kao završnu reč, Martinović mu krade foru

9. Цар
    Obradović citira BS kao završnu reč, Martinović mu krade foru

A?
    Ko su Obradović i Martinović i koji citat?

10. koji citat?

Znam da ovde je sranje, al meni je do jaja jer bruka i sramota kolko imam para.

11. Цар
    Obradović citira BS kao završnu reč, Martinović mu krade foru

Prevelik transfer sam doziveo

12. kad su uopšte ti izbori, u nedilju?

13. Dio, je l' ti živiš pod kamenom jebemumater

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.