Izbori 2016.

1. Bila bi fora da narod istroluje Vučića i da SNS izgubi izbore.

2. E sad sam gledao na peščaniku. Nemaju duševno obolele osobe, čak ni one sa autizmom i još nekim obolenjima. Znači i njih treba oduzeti od onih 400 000.

3. Kako će tebe da puste, Rasni?

4. E ja još nisam ličnu izvadio, u postupku je, pa ne mogu.

Ali tebi je sigurno zabranjeno.

5. Rasni, ja sam strani državljanin.

6. Заветници објавили да им је сајт падао преко 15 пута у четвртак увече. Ало, Расни, смањи са тим посетама њиховом сајту. Ја разумем и пубертет, и љубав, ал' претера га. Лолололо

7. Najjače kad ona vesela kaže: Svi daju obećanja a mi smo dali ZAVET
    ZAVET
    A
    V
    E
    T

8. СРЕЋНА ВАМ ПОБЕДА СУТРА БРАЋО РАДИКАЛИ И ДА ПРОСЛАВИМО У ЗДРАВЉУ И ВЕСЕЉУ ПА КАД ЗАСУЧЕМО РУКАВЕ ОД ПОНЕДЕЉКА ДА СЕ ВРАЋА СВЕ ОНО ШТО ЈЕ НАШЕ ПО ИСТОРИЈСКОМ ПРАВУ. АКО МОЖЕ ЈЕДАН МАЛИ БЛИЦКРИГ ДОК ЈЕ ЛЕПО ВРЕМЕ ДА НЕ ЧЕКАМО ЗИМУ. ЧЕСТИТКЕ ВОЈВОДИ НА СУТРАШЊОЈ ПОБЕДИ, ЧЕСТИТКЕ СВИМА СА САЈТА СКОРИ ИЗЛАЗАК НА МОРЕ ИЛИ 3. АКО МОЖЕ ОД РЕЖИЈЕ ЂАНИ-САМСАМ

9. SUTRA JE NAŠE VEČE SUTRA SE TUĐMAN PEČE

10. Slušam radikale od početka višestranačkog sistema u Srbiji, početak devevdesetih, kako puštaju ove priče, i čisto mi žao što bar jednom nisu uspeli da urade nešto. A svaki put: pobeđujemo, braćo, ovo ono. I posle izbora kara. Jbg, pa dobro,i šest-sedam posto je dobro, nekoliko poslanika u skupštini je bolje nego nijedan. Ne treba biti pohlepan.

11. DSS po prvi put neće dobiti moj glas

12. Samo da uđu u Skupštinu, brt, Šešelj i Čanak i ne treba mi ništa drugo. Ima stalno njih da gledam, kakve lige šampiona, kakve pičke materine.

13. ЈА ГЛАСАМ ШЕШЕЉА САМО ДА БИ УХАПСИО ЋОКИЈА. И УГАСИО ФМП. СВЕ ОСТАЛО ШТО УРАДИ ДОБРО ЈЕСТ. МАКАР И БУГАРЕ САМО ОКУПИРАЛИ.

14. Finalna prognoza:
    Cenzus prelaze:
    Dveri
    Radikali
    Radulović
    SNS
    SPS

Bore se za cenzus grčevito:
    DS
    Čeda-Tadić- Čanak
    Zavetnici

SNS krade 500 000 glasova i imaće oko 32%. Ali narod će ukapirati.

15. http://i.imgur.com/OC7tSb1.jpg
    Iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji!

Prvi glasovi za zavetnkie stižu iz Amerike.

16. ХАХАХА КАКВИ САВЕТНИЦИ ЈЕБО ТЕ ЛЕД, ЗАМИСЛИ БРАЧНИ САВЕТНИЦИ У СКУПШИНИ ЛОЛ. ТАЧНО БИХ СЕ ОДСЕЛИО НА СИНАЈ ДА МЕ ПОЈЕДУ ЛЕШИНАРИ

17. Rasni, napusti svoje iluzije o Zavetnicima, dajem im 0.5 posto. Bolje će proći Borko od njih, on će stići možda i do 1.5 ili 2 procenta.

18. Meni je samo žao jer će onaj prozapadni špijun i lešinar Šeśelj da predje cenzus. Izdajnik.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.