Izbori 2016.

1. е ови туторијали за коришћење дискотека, продавница интернета и тако тих нормалних животних радњи најјаче ствари икада

2. https://www.youtube.com/watch?v=1PeLLCInryI

Da imam svoju televiziju puštao bih ovo 2 sata dnevno

3. ПОУУ ВЕЛИКОМ БРАТУ ЦАРИ! ЈА СЕ ВРАТИО, ГЛАСАО ПРВИ, СЛИКАО ЛИСТИЋ И МАКАР ДОПРИНЕО ДА ПОВЕДЕМО У 7 01. НА МОМ БИРАЧКОМ МЕСТУ ШЕШЕЉ 1, СВИ ОСТАЛИ 0. ПУШИ КУРАЦ , ВУЧИЋУ!

4. prvi put sam izašao na glasanje, zbog lokalni stvari u mom mestu
    ostalo me ne zanima

5. Boĺje da ste za dveri glasali. Oni su već sa prošlih izbora imali 7,4 posto kad se saberu. Još se narod naložio na patriotizam, a dosta razočarao u Vučića i još su ovi imali dobru kampanju.

6. ХАХАХА ДВЕРИ ХАХАХА СРЕЋА СРЕЋА РАДОСТ, РЕН И СТИМПИ ШТО СКУПЉАЈУ ШТРОКУ ИЗ ПУПКА? ЛОЛ

7. A ovaj Cesid uh, kakvi su to pajseri koji služe Vučiću jebenom hahahaha

8. Jutros sam popijo dve rakije na prazan stomak i nekako sam se lepo osećao i umesto da glasam za Radulea, zaokružim Dveri.
    Od ovih ljudi iz odbora ne može da se uđe na glasačko mesto, samo se guraju

9. Brt, bolje i Ren i Stimpi, nego Grampi d ket ili tako neko mračenje.
    Smijehom do zdravlja

10. Ren i Stimpi treća stranka u Srbiji, pa vi vidite prijatelji!

11. U Čačku opet nameštaju Velju Ilića za gradonačelnika, ima da iskombinuju nešto, takav je dil NS i SNS. Ej, opet Velja, pa brt, da li su ljudi toliko retardirani.
    Izgleda da da

12. https://www.youtube.com/watch?v=PSf7DNfauug

ШЕШЕЉ ГЛАСАО РАДУЛОВИЋА! ПОУУ

13. Count Zеro
    U Čačku opet nameštaju Velju Ilića za gradonačelnika, ima da iskombinuju nešto, takav je dil NS i SNS. Ej, opet Velja, pa brt, da li su ljudi toliko retardirani.
    Izgleda da da

Čitao sam da daun nema ni 10%.

14. Jebli mater svoju, Dveri su se neverovatno brzo transformisali. Pre par godina jeli govna za paradu, šetali sa ikonama i popovima, bili kao Obraz jebeni sa telećim glavicama mladim nacionalistima, zvali Miroljuba Petrovića da im gostuje na tribinama a kad su videli da tako samo mogu pojesti hladno gomno, odmah u siva odela krojena po meri i u politiku.

15. Jbg, tako je nastao i SNS, znači to je put uspeha LOLO
    A Šeki ove izjave o partnerstvu sa SNS su blamčina žešća

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.