Takmicxenje u pisanju definicija, tema: pojzenizam, I kolololo

1. Poslah gugiju al pošto ga nema da turim i ovde da poštovana putin ima više vremena. Bio sam blag pa evo neka sastavi toplu ljudsku priču
    sat sa lancem
    birtija
    srčana kap
    leteći međvjedići
    vinograd (blagorodni) Pal Šandor
    pritka
    oriflejm

2. evo i mene
    postavljam sve sad sam došo s posla

da mora svih 8 reči

3. Гугиша, Раснијев теча, не да ми дава смернице. Скоро је 1 сат и ништа. А таман сам смислио добар појзен само речи дубацим.

4. nema veze fendere, sačekaću do 1 sat pa te uparujem sa onim ko isto nema para

rok za pisanje defki biće večeras do 00:00h

5. http://vukajlija.com/tiha-jeza/724120

Meni Partizanka dala samo 7 reči bez pesme.

6. nema wezw

PROVERITE SA KIM STE U PARU JER JE ODRAĐENA ROKADA ONIH KOJI NISU POSLALI NIŠTA.

7. Ја још увек немам ништа. Измени па да почнем да пишем.

8. izmenio
    jedino grupa D ima jedan par jer njih nekoliko se i ne javlja... mis'm, nije lepo, al' ozbiljno... al' dobro ako su jaki razlozi onda ok
    ma nije ni bitno to tolko kolko zebancija

9. Gugi, aj okači linkove napisanih definicija u uvodnom postu. Nepregledno ovako.

10. ee može može eo za par minuta, ok

11. Ajde Stevčole, pa nemoj tako :(
    Proguglaj ako ništa drugo te pojmove :D
    EDIT: Takmičenje da se preimenuje u LotP (Lord of the Pojzen) lololo

12. ајде стевчо не предај се бре

13. Brt, zdekni ih u primjer, nisam ni ja nešto ekstra odradio, za razliku od protivnika mi, koji je ojebo lolololo
    Previše sam lake smjernice dao jbg :(

14. Гуги, кад већ играм против Маестра, што си ставио друге речи? Зар не би требало ове, а не оно што си ставио.

Reči su: upaljač, krigla, kugla, smeh, gaće, stepenice, pilav, okvir, pesma je "Miki Mećava, vodiću te mala da meseca"

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.