Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kakav god ishod na kraju... Čestitke svima!!! Prekul takmičenje, pokazasmo da smo dobri u šuntavilo...
Čeketaljka - 5
jocko I prorok - 4
Rambo zeleni - 3
fender - 2
mlada hipnotisana - 1
https://pbs.twimg.com/profile_images/378800000828256605/104306eebea462655943f9587768a08f_400x400.jpeg
ЕДИТ: Покој му души, какав је то био цар!
Умро је?!
Још пре 3 године.
Партизанка - 5
Јоцко - 4
Лукац - 3
Чеги - 2
Шоне - 1
Evo i valdemar bi je jebo bravo valdemare za nemanje blama to se ceni
Партизанка - 5
Јоцко - 4
Лукац - 3
Чеги - 2
Шоне - 1
E pa tebi nebravo sta ste se popalili sada
Фендер- 5
Чеги- 4
Јоцко- 3
Лукац- 2
Партизанка- 1
Glasaj srećo
Aj ne lupaj, po toj logici bih glasao i za Vučića, jer bi mi prošao kao onaj crnac u podrumu u Petparačkim pričama.
И ја би гласао исто, али ти си први, па се остали не рачунају.
Јбг, к'о пре девојци, њему Партизанка, а остали нека гласају.
Валде мар
Валде мар
У недрима нест'о
Валде мар
У недрима нест'о
Војвода88 га тражи
да мењају место.
Malo slabije u odnosu na prvo kolo ali opet jebeno za oceniti...
5 zasluženo JOCKO. Toliko odlično uklopljenno + poenta!!!
4 fender (ti i čegi ste bili podjednako dobri ali blaga prednost fenderu jer je pocxetnik)
3 čegi
2 lukac
1 šone
Ја не могу да се одлучим између Јоцка, Квејка и Лукца.
Ако Чегију дам највећу оцену, опет ће изгелдати да му се увлачим јер је ондулатор.
Ако дам Партизанки, испашће да сам стао у ред за... (видети пар постове горе). Лололо
Шонетоа је исто одлична.
А и нећу да оштетим неког, зато нећу да гласам.
Фендере, ео имаш одобрење да не гласаш за мене. Остало расподели како хоћеш :)
ЕДИТ: И ја имам проблем око поделе гласова. Морам да нађем нешто што ће ми бити критеријум (количина појзена у дефки, стил, занимљивости неке...). Овако не вреди, јбг. Све је одлично.
fendere ne mo da ješ gomna kad burek i nije skup!!!
ima da glasaš kao i svaki čovek koji j epošten!!!
i za moje glasanje moj brat cxegi mož da misli da ga sad mrzim što mod, eeeej bre ćuprijo decxko??????????
daj bodovi i ne lupaj!!!
EDIT: OVO VAŽI I ZA ČEGIJA JER I ON POČEO DA GA TUČKA!!!
Čegi u fazonu 'ubedljivo sam prvi' :))
е стварно гуги, закидаш ме опасно брате лололололо
није тај фазон, Незаборавка, али стварно. Све драги ликови остали, другари појзенаши. Какве сад везе има да ли ћу проћи или не. И ко је први од нас. Спрдамо се. Хвала Гугију још једном за организовање овог такмичења.