Prijava

И почело је. Дуго најављивано такмичење којим ћемо свечано затворити овај сајт и послати га на сметлиште интернет историје. Испалимо почасни плотун и ајмо кућама. Доста је било. Газда је укидањем постера и дословно рек'о фајронт. Сви сте, сигуран сам већ, упознати са шаблоном по којима се пишу страјизми. Игра речи, спој неспојивог, а-ха и хаха моменти сједињени у само пар редова појашњења маестралне кованице или луцидне метафоре којој ни за вечност читаву не би ни наслутили прави шмишао и значење.

Eдит: Ко није упућен у страјистички књижевни правац, нека скокне до профила аутора СтрајеКг, екс златних гаћа Вуке. Кога и толико мрзи, овде је све нацртано, обојено и осенчено. http://vukajlija.com/strajizam/651978

Елем, пријаве су у току, заваљам вам ђоку, док не кажем ДОСТА РОКИ. Уводим и један новитет. Гласање ће бити тајно, односно, своје гласове ћете слати мени у пвт, како би натјецај био што узбудљивији и неизвеснији. Штеле неће бити, ако ми не верујете, када се оконча финале и прогласи шампион, објавићу принтскринове ваших гласова, мада сумњам да ће за тим бити потребе, јер ме реално пече лево јаје да будем Толе Вукајлије и намештам резултате. До самога краја се неће знати победник, и милсим да је то супер ствар.

Такође, ред је да вам предочим и награде. За освојено тозла и титулу Мастер Страје- олижеш ми јаје, следују три одабрана ваша дела по избору, може комбина по жељи, три дефке или посер две реакције или како год. Друго место- ИПАК НИКО КАО СТРАЈА. За освојено сребро, спичим те у ребро, награда че бити две одабране по жељи. За освојено треће место- бронзано јаје сија златним сјајем, једна кодабрана. Осталима захваљујемо на учешћу.

Такођер, остављам места за предлоге, допуне и измене од стране медатора што се награђивања тиче, у остало мојне ми задирате.

Официјални постер такмичења:
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201408/692459/el-ima-neka.jpg

НЕКА НАЈБОЉА ИГРА РЕЧИМА ПОБЕДИ!

Најпре ће се играти квалификациони део. Групе се састоје од по шест аутора, од којих ће даље ићи само по четири. Прва фаза тј квалификације ће трајати од понедељка, 1.02.2016 до недеље, 7.02.2016.
Даме и господа учесници:

ГРУПА А
Бохор Лукић
Локси
Агилни
Фендер Стратокастер
Црвени Барон
Џонимир

ГРУПА Б
Валдемар
Јупитерац
Јоцко
Кафа
Воодсман
Жајк

ГРУПА Ц
Торазулу
Чегијевски
Главни
Панинаро
Расни
Адвокадо

ГРУПА Д
Тхе Проф
Шоне007
Стеван
Млада Партизанка
Квејк
Отац Гаврентије

ГРУПА Ф
Иронични
Дон_брате
Владимир Путин
Шоми
Зелен Лукац
Крајслер

ГРУПА Г
АнђелкоНС
Стевчо сметало
Урацзагање (?!)
Радјард Куплунг
Коунт Зеро
Чуле37

ГРУПА Х
Џорди
Тхе Форестер
Гонзо
Изијем флипс
Пуппет Мастер
Ђото

ГРУПА И
Нелепеле92
Директор
Никтов Звизди
Јессе Пинкман

brate daj neki primer... čuo sam o strajizmima i znao nekad al se ne sećam eo majke mi
de linkuj neku

el mogu i primeri lolo

EDIT: Fala Fenderu, al' ja to ne umem. Povlačim prijavu... Srećno swima

И, да. Стартујемо са писањем тек када се пријављивање оконча. Ај нека буде за два, три дана, таман имате луфта да се припремите и потпирите машту. Поздрав!

Пријава.

Ово може да испадне добро такмичење.

de linkuj neku

Гуги, Мачак је вероватно мислио на нешто овако.
http://vukajlija.com/visi-interes/559810

Фендере, управо. Долази у обзир и Galatasaraj & томе слични типови страјизама, али ипак мислим да, обзиром на главе које су се већ до сада пријавиле, то неће бити довољно за победу.

Sve takmičenje do takmičenja.. Neko bi pomislio da se sajt rađa...

Prijava