Vukajlija u štampanom izdanju

1. Moguće? I zašto ne?

2. sad sam malopre smazao jednu sarmu
    ufff kako je dobra

3. Sad si malopre sit a nisi bio

4. e ovaj forum ponekad objasnjava jebeno 10 puta vise od dnevnjaka, raznih stranica na fb itd. mislim da se poslednjih god dana prefino ocistio forum i batalilo nebitno pravljenje sadrzaja i da imamo pravi mali dijamant ovde :)) e sada bas sto je sve ovo daleko od ociju javnosti je mozda ta prava vrednost, a drugari ? :))

5. Realno da se može kupiti u štampanom izdanju kapiram da ne bi otišlo brdo kvalitetnih autora i ne bi ovi šabani sa klimom stalno iskakali.

6. Joj brate nek ti odbanuju org smaras sa chuleta69

7. Ovo je original profil. Najjače je što se svi sprdaju sa ovom temom i što se žale da je sajt sranje.

8. Čule koliko si definicija danas ocenio i napisao?

9. Nisam napisao ni jednu, ocenio sam možda 10, al' ne današnjih nego od ranije. Ti?

10. evo ja slušam pevačicu mia borisavljević na splavu akapulko

11. Napisao 10 i ocenio 500
    Tako se sajt uzdize!!!121

12. Pa kad nemaš šta drugo da radiš.

13. Ok. Ali nisi u pravu.

14. Sprdnja, nemoj da se srdiš.

Hteo sam samo da skrenem pažnju da bi Vukajlija mogla izlaziti u štampanom izdanju. Onda bi mogao da muvaš ribu na foru da si pisac.

15. Она: Ћао, шта студираш?
    -Журналистику, а хонорарно пишем за Вукајлију.
    - Ок, ај сад одјеби у троскоку, прије бих се јебала с Гњатићем.

16. Ja sam smuvao likušu zbog Vukajlije. Toliko.

17. Е сад си слагао, Чуле.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.