Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
takmičenje je unapred bilo osuđeno na transfer
nema jače kletve od mačkove, veli naš napaćeni narod i zlurado dodaje
OTETO - PROKLETO
nisam čule, jebo te db kad ni to ne znaš da je mačku u čizmama oteto ovo takmičenje
čim se vi bavite jebala vas ozna takva
Mislim da nije tebi upućeno dire©tore, greškom sam ovde linkovao definiciju.
Ironičnom sam napisao al' je obrisao post, pa ću i ja moj obrisati.
Ironični je linkovao definiciju za drugi krug, pa sam njemu napisao, a on onda obrisao post, pa sam ja isto obrisao da ne buni ljude.
Au, ko sad da pohvata ko je kome rekao i šta i šta je obrisao a šta je pogrešno protumačeno? Ja samo znam da je chule napisao "Promašio si temu" nakon Directorovog posta i tu gubim nit.
Ironični je linkovao definiciju za drugi krug, pa sam njemu napisao, a on onda obrisao post, pa sam ja isto obrisao da ne buni ljude.
director je linkovao definiciju za drugi krug, pa sam njemu napisao, a on onda obrisao post, pa sam ja isto obrisao da ne buni ljude.
Plagijatoru.
види ко је од кога укро
http://vukajlija.com/forum/teme/69430-takmicenje-u-strajizmima?strana=26#post_3427557