Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
takmičenje je unapred bilo osuđeno na transfer
nema jače kletve od mačkove, veli naš napaćeni narod i zlurado dodaje
OTETO - PROKLETO
nisam čule, jebo te db kad ni to ne znaš da je mačku u čizmama oteto ovo takmičenje
čim se vi bavite jebala vas ozna takva
Mislim da nije tebi upućeno dire©tore, greškom sam ovde linkovao definiciju.
Ironičnom sam napisao al' je obrisao post, pa ću i ja moj obrisati.
Ironični je linkovao definiciju za drugi krug, pa sam njemu napisao, a on onda obrisao post, pa sam ja isto obrisao da ne buni ljude.
Au, ko sad da pohvata ko je kome rekao i šta i šta je obrisao a šta je pogrešno protumačeno? Ja samo znam da je chule napisao "Promašio si temu" nakon Directorovog posta i tu gubim nit.
Ironični je linkovao definiciju za drugi krug, pa sam njemu napisao, a on onda obrisao post, pa sam ja isto obrisao da ne buni ljude.
director je linkovao definiciju za drugi krug, pa sam njemu napisao, a on onda obrisao post, pa sam ja isto obrisao da ne buni ljude.
Plagijatoru.
види ко је од кога укро
http://vukajlija.com/forum/teme/69430-takmicenje-u-strajizmima?strana=26#post_3427557