takmičenje je unapred bilo osuđeno na transfer nema jače kletve od mačkove, veli naš napaćeni narod i zlurado dodaje OTETO - PROKLETO
nisam čule, jebo te db kad ni to ne znaš da je mačku u čizmama oteto ovo takmičenje čim se vi bavite jebala vas ozna takva
Mislim da nije tebi upućeno dire©tore, greškom sam ovde linkovao definiciju.
Ironičnom sam napisao al' je obrisao post, pa ću i ja moj obrisati.
Ironični je linkovao definiciju za drugi krug, pa sam njemu napisao, a on onda obrisao post, pa sam ja isto obrisao da ne buni ljude.
Au, ko sad da pohvata ko je kome rekao i šta i šta je obrisao a šta je pogrešno protumačeno? Ja samo znam da je chule napisao "Promašio si temu" nakon Directorovog posta i tu gubim nit.
director je linkovao definiciju za drugi krug, pa sam njemu napisao, a on onda obrisao post, pa sam ja isto obrisao da ne buni ljude.
Plagijatoru.
види ко је од кога укро
http://vukajlija.com/forum/teme/69430-takmicenje-u-strajizmima?strana=26#post_3427557
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
takmičenje je unapred bilo osuđeno na transfer
nema jače kletve od mačkove, veli naš napaćeni narod i zlurado dodaje
OTETO - PROKLETO
nisam čule, jebo te db kad ni to ne znaš da je mačku u čizmama oteto ovo takmičenje
čim se vi bavite jebala vas ozna takva
Mislim da nije tebi upućeno dire©tore, greškom sam ovde linkovao definiciju.
Ironičnom sam napisao al' je obrisao post, pa ću i ja moj obrisati.
Ironični je linkovao definiciju za drugi krug, pa sam njemu napisao, a on onda obrisao post, pa sam ja isto obrisao da ne buni ljude.
Au, ko sad da pohvata ko je kome rekao i šta i šta je obrisao a šta je pogrešno protumačeno? Ja samo znam da je chule napisao "Promašio si temu" nakon Directorovog posta i tu gubim nit.
director je linkovao definiciju za drugi krug, pa sam njemu napisao, a on onda obrisao post, pa sam ja isto obrisao da ne buni ljude.
Plagijatoru.
види ко је од кога укро
http://vukajlija.com/forum/teme/69430-takmicenje-u-strajizmima?strana=26#post_3427557