Brzo, ali nesigurno

1. win win, ko je ispratio dobio je :)

2. Sautemptone nemoj dati gol

3. @Lukic PVT vam se sprema

4. Zavrnu ih vest hem.

5. hahahahahha dade ga sautempton Box! Sa igracem manje.

Papet

R
    A
    Z
    O
    T
    K
    R
    I
    V
    A

6. Hahaha u sekundi mi sa sokera stiže gol i kraj
    Do jaja!

7. Ajmo Votford!

Ajmo Las Palmas!

8. Ladno prodje fejs hah svaka cast ali rano pocele prve 2 pa nisam stigao, ali onda me bi proslo svakako

9. типовање њукасла и осталих енглеза за сваку похвалу!

10. Čekao Everton- Westhem iks hahahahhahahahaahahhahaahe5nhydttzqz 3ajks5rjz8 ujnj<ijmop

11. dal nekad ovaj Bangor da namesti mater vam jebem

12. fejs čisti kladione

13. Ja kad obećam dobitan tiket, ja to ispunim :) ako nadjem nešto za sutra isto tako 5-6 kvotu, ja ću da objavim :P

14. Hvala Jagodini za dupliranje para :) lete pare, letim ja...

15. Зна ли неко зашто је Вол блокиран за + у максу? Колике су границе у осталим кладионицама?

16. Izvrnuo je zglob na kraju treće četvrtine protiv Klivlenda i nije se vraćao do kraja, mada je to možda i zato što su gubili ubedljivo. Rekao je odmah posle meča da će igrati danas, sad jebem li ga.

17. Ок, Лечки, хвала.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.