U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Imao 40 din bonusa na računu, pa se računa samo čist dobitak :d
To samo bokser ne može da provali, glupander!
Dilejni + (rendolfa sam hteo, ovo je greška, judo je upitan bio do danas, šta je za rendolfa 15 poena, a može i dilejni glat)
Veseli + (iz istog razloga, ako judo ne bude mogao - više lopti veselom)
Bilan + (ne znam kako može da ne dođe, ovo je za 20 poena lagano)
Kuzminskas +
ahahahaha dobra ideja Papet :D
ahahahahha odlična uplata
apruvz
https://www.youtube.com/watch?v=KZwzmhewOhU
jel olimp nocas dvojka???
što volim ka odigram plus poene, a u prvom poluvremenu padne ukupno 55. to baš najviše volim
http://i.imgur.com/sIcvIgu.png bemumater
јебем ти и кладионицу и све у курац нек се носе. три тројке промашују у задњем нападу дегени
blokarane su uplate tj. drzava je blokirala na bilo koji strani gambling site iz svih banaka iz Srbije. A mater im jebem u picku dokad ce vise da udaraju na ovaj napaceni narod. Dokad vise malverzacije.
TORONTO-ATLANTA 2 2.60
Sve kontra dolazi jebem ti kladionicu, šta je ovo više jbt.
bem ti kuzminskasa
Nedović 13 poena za poluvreme hahah ajde beži
Izijeme, jel važi i za pokerstars ?
Ко вечерас узме паре на поене играча гдке су везана тројица на тикету, ја га у дупе пољубим.
Izijem, ozbiljno sad, kakve prednosti daju strane online kladionice u odnosu na nase?
e pap jel se secas na kraju big shorta kaze da ona glava sto ga igra bejl ulaze u vodu jbt msm svi mi to znamo kao u buducnosti voda ce biti zlato itd. al ne mrdamo kurcem, brt gde god imaju prirodni izvori po selima da se kupuju kuce pasce za 5-10god jos vise cena za 5k evra da kupis imanje jebeno msm verovatno on to ne radi ali eto :D
Slabo ima izvora ovde kod mene u Vojvodini a da kupujem imanje u brdima bosne jebene, pa brate bolje i da sam sirotinja kapiras :D
Evgen Konoplyanka (Sevilla) je primio preciznu loptu u šestnaestercu i ima vremena i da uputi obećavajući udarac prema desnoj stativi. Tomas Vaclik (Basel) je predvidio njegovu namjeru i sa dobrom obranom spriječio njegov pokušaj. Lopta je izvan igre. Dosuđen je korner. Sevilla će ga izvesti.
Steven N'Zonzi (Sevilla) je dobro utrčao u šesnaesterac na centaršut i pucao, ali je golman to fantastično obranio.
Nevjerojatan promašaj! Birkir Bjarnason (Basel) je odlično reagirao i prvi stigao na odbijenu loptu, ali je opalio visoko iznad gola.
svaka čast Birkir Bjarnason(Basel), snimio si više pesama nego band Miligram bravo