druga liga francska
pariz-mec
pariz od 30 tekmi 17 remija,12 poraza,1 pobeda. mec bi trebao dobiti ako hoce da ostanu u borbi za prvu ligu.
laval-valensijens. trebalo bi x.obozavaju to da igraju celu sezonu i jedni i drugi.
од мене предлози Блажич 7,5 мање (максбет), Елиот Вилијамс 12,5 више
pre 9 sati
љуљ стао ми на жуљ
'ајде што ме је теодосић јебао на два тикета за поен и асистенцију, ал' што ми рендолф утера курац, ево још не могу да се опасуљим, 6/12 за два, 0/5 за три, и чини ми се 1/3 пенали, па не, плаче ми се колико ме боли гуза :(
едит: где су сад нба стручњаци, ваља се чупати из ових гована.
Родни Худ је плушчина
Брук Лопез такође Чикаго бедни нема центра
http://i.imgur.com/4hg6yuv.png
кмон баскеташи преко баре
Dolazi ovo
Ja sad gleam sjebao me lacio i na trecem zaboravljenom tiketu hah usput u meridijanu nakucao strelce golova, pogodim aduriza obamejanga gameiro i samo candreva iz lacija :/
Lep tiket robene
Ako moze neko da proveri da l sam ubo vise parova od somija
малопре ми ортак показује тикет погодио све и свашта између осталог пролаз браге спарте и билбаа какав усер јебени
Sta ja gledam u poslednje vreme moj robene to su tipovi koje ne bih ni u ludilu odigrao na toketu sprdnje za 50din a ljudi uzimaju pare, zelim da verujem da nije do mene i da nije na to spala ova prelepa vestina
Odigrao je fazon 20 tiketa.
Стави човек 4 играча +/- у животу чуо није за њих и 50-500 узме неколко пута на треф ја као пратим курац палац не могу једног да забодем (синоћ сестра и ја по 2 играча ставимо она има 14 година појма нема о кошарци и она погоди фурнијеа мање и џордана више ја омашим лава и новицког мање)
Veceras sam do kraja cekao andrlet sahtjor gg, stoka dobila po crveni umjesto da daju po gol. Za vikend vec nasao 6 parova i primjetim da imam tri dvojke a to bas, bas rijetko pogoadjam. Ocito ima neceg u tom "domacem terenu".
.
каква си ти дијабола изијеме укочих се од смеха ххаххахахах
Hahahaajajaj
Izijem upis haha
http://i.imgur.com/cRddmNs.png
Морао сам ово да вам покажем, последња 2 тикета класичан пример колко је човек алаво говедо и све му мало. Вавринка има 4:2 и сервис у тајбрејку - на 5:5 и сервис он на мрежи смечује у аут и губи 7:5. После одиграм Јуве на полувремену воде 0:2 квота 1.3 а Бајер није шутнуо у оквир (и тако је и било до 60 и неког минута баш се није састављао бајерн) даље већ знате пао је гол у 90.
Сад кад погледам тикете смејем се себи без много оптерећивања јер ме извадио Ноле минус и Серена победа али синоћ није баш била пријатна ситуација...
Прогресије су зло, навијаш да не изађеш баш на први тикет јер је мали добитак ал кад закалиш 3-4 пута већ крене притисак у 200 још кад се падне на глупости...
1.15 proda mater joj jebem
Sledece kolo islandjana dolazi od 0 do 2.