Brzo, ali nesigurno

  1. Tipa uplatio si 1000 dinara na karticu.
    Odigras 10 tiketa za 100 kinte, padnes 9 (u minus si 900) i prodjes 1 uzmes fazon 500 kinti. Treba da izgubis ioa 100 din da bi aktvirao.
    Ako ti je taj deo jasan onda odradi logout pa login i trebalo bi da bude (ja jos nisam otkljucao al mislim da tako sljaka)

  2. Uplatio 500, puko 500, treba da je otključan bonus.

    Mada u Meridianu npr. ne moraš da trošiš svoje pare, možeš odma bonus da spičiš, svejeno što mora ovde prvo svoje, potrošio sam ja to, al non stop nije aktiviran jebo ih bonus ker.

  3. Znam bas je smor i ja sam mislio da je kao u meridijanu pa sam zato napumpao racun tolko da sam tek malo preko pola na putubdo binusa.
    Samo logout login i to je to posle kad uplacujes tiket samo oznaci bonus racun i guraj

    Jebem ti debele prste i telefone na touch

  4. Procitao sam dosta danas o raznoraznim sistemima za kladjenje i to.

    Malo moram odmoriti od progresije, veliki je pritisak kasnije, nervoza udara snazno. Pritisak - dize se.

    Uglavnom kazu glave da se kladis samo na signlove i to 1%-5% banke i to je to. Kako vam se cini ovo? Naravno, ganjao bih 1.85+ kvote...

  5. Ma izlogovao sam se 10 puta, majku mu obrisalo mi tiket morao sam ponovo da stavljam.

    Otići ću jbg da odigram na šalteru.

  6. Meni su pricali ljudi da su singlovi zakon (al ne da igras 15 singlova dnevni nego 2-3 bas kad je neka ponuda vrh onda malo vise)
    E sad zajrb je negde zategnes vise na manju kvotu a negde manje na vecu kvotu pa se desi da zavrsis u minus jer ti je nesto biko kao sigurnije i pogodis 2/3 a na gubitku si :/
    Ili iste kvotr isti ulog ili male razlike u uplatama

  7. A i za to treba jaka banka da se igraju singlovi sa min 500 dinara a ne odigras 1.85 za 200 kinte od profita nemas ni za pljuge

  8. Naravno da su singlovi najbolji ali ko ima kinte i iskljucivo igrati ono sa samo 2 ishoda tipa igrac plus minus, hendikep kontra hendikep, teniser 1ili2

  9. Hendikepe i poene u planetwinu
    Tenis u mocartu (nikako u sokeru)
    Poene igraca u sokeru/maxbetu (nikako u mocartu)

    Ako ti ista znaci...

  10. Ja bih poceo sa 5000, ulog po singlu 250 dinara. I jbg kad stignem do 6000 recimo, podignem ulog na 300 itd. Polako, ne zurim nigde. Posle silnih frustracija oko progresije, ovo ce mi doci kao godisnji. A volim ujutru da pogledam parove, povrede itd. To mi je postala rutina vec :)

  11. Poene igraca u sokeru/maxbetu (nikako u mocartu)

    Zapravo je meni Mozzart rodio za igrace, dizu granice uvek slepcine, a ja uglavnom minuse rokam.

  12. Jeste ali imas po max 2 igraca iz ekipe a ovamo imas i igrace sa klupe fazon

  13. To da, zaboravio sam to :)

  14. Sinoc su izbacili iz ponude i Durantulu i Kornjacu, oba minus lagano.

  15. Uf mnogo mi je to cimanja a sporo ide bar po meni, dnevni 2/3 da prodjes kvote 1,85 to je nesto preko pola unita je l tako?

  16. To je preko 3% banke dnevno...

  17. Banka ti daje toliko na godisnjem nivou fazon lolo

  18. A sta znam ko ima strpljenja da se jebe s tim valjda moze, ja bih uzimao te pare za druge stvari ili igrao druge tikete :p

    Plus u danasnje vreme pogoditi 2/3 1,85 je umetnost najozb

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.