Brzo, ali nesigurno

1. Jebem ti sunce imao marku na računu, sad sam i bez nje ostao.

2. Саторански дао 8 за три четвртине и преседео читаву четврту на клупи -.-

3. Ih nikolase jednog uzmem da prepišem od tebe (Kalatesa) i on ispali već u 23. minutu.

4. Dal je moguce majku mu?

5. Uzmem grejnžera s asistencijama na 5.5 misleći da ertel ne igra zbog povrede, kad on na terenu 72 minuta, grejnžer jedva 10, izbio na 3 čas posla i duda kaže nemaže jeb'o ga birkan batuk.

A s druge strane kaha rešila da izgubi 20 kad je ja odigram na -4.5 u kurac, propas'.

Dortmund 1iGG
    Sevilja x2i0-3
    Braga 1xi2-3
    Viljareal sp1

Nabacao onako, bez razmišljanja, dakle dolazi.

6. Ali ne, mi smo odigrali one koje nisu došle

7. Hahah i jajare iz Pao-a su izgubile. A dali 52 za pp i vodili besno.

Ako majku im jebem.

8. Radmilo Topola, povredio se Grejndžer.

9. Pretpostavio sam da može da bude to, jbg, mada i burusis teško da će preko 15, čekao bih njega i ljulja +.

10. Trebamo igrati prelaze sledeće kolo.

11. Jaooo, pa jebem ti :/ Poznajem lika, trenutno je na putovanju sa porodicom po Evropi.
    http://s15.postimg.org/n3kfagisr/IMG_20160407_213949.jpg

12. Da nije bilo prelaza, onda bi rekao nisam mislio svedsku, nego islandsku drugu ligu.

13. Rasni odjebi u troskoku, vidiš da si sve izmalerisao od kad si se pojavio na temi. Jednostavno ga je prejebao radnik na uplatnom mestu.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.