KOMPAREJŠN KOMPETIŠN - Takmičenje u definicijama iz uma Mačka u čizmama (PRIJAVE&GRUPE)

1. GRUPE PO RANGU

Grupa A

Agilni
    baršunasti rč
    Fender Stratocaster
    AndjelkoNS
    ArminVanBuuren

Grupa B

Txe Prof
    jocko
    gonzo
    MlaDiLuk
    Mladi Jelen

Grupa C

Glavni
    Džonimir
    Crveni Baron
    Chule37

Grupa D

Loksi
    Krajsler
    Stevčo Smetalo
    Ogundu Undungaga

Grupa E

highlander007
    Kvejk
    Rasni
    Mačak u čizmama

Grupa F

Čegijevski
    Šone007
    uraczaganje
    Jyggalag

NEMOJTE KAČITI SVOJE STARE DEFKE, PIŠEMO NOVE, NEW AGE STYLE!

Ocenjivati će prijavljena dela eminentni stručni žiri u sastavu:

mesto za žiri, kad nađu kvorum

Oficijelni song takmičenja: https://www.youtube.com/watch?v=wr21V2Ncb7E

Srećno i neka takmičar sa najviše veza...pardon - NAJBOLJI pobedi!

2. Jebiga, Agi, neće na podforumu "Igre" da ga metne, a ja nisam ni skrolovao do "takmičenja". Jebeni sajt.

3. ШТА?! КО ТИ ЈЕ ДОЗВОЛИО?! ПА И ОВО ДА МИ ОТМЕТЕ?!

4. I zašto je ovaj sa ljudožderskim sadržajem preskočen na spisku prijavljenih? Diskriminacija, rasizam...

5. Може ако остане жири који управо формирам. Као и да се усвоје сви предлози које изнесем а који се људима допадну. Океј Профе?

6. Agi, el ti nije dosta malverzacija i mahinacija sa prošlog takmičenja??

A i dosta ti jedan doppelgaenger:)

7. Pa ovde ne glasaju učesnici, tako da nema nameštanja, a što više naloga - sedneš mi na maloga.

8. Послао сам Бенисију пвт питао сам га хоће ли у жири. Дакле ако он и Рађ прихвате жири је комплетиран а тај латентни ето нека буде Проф проверио ми Чуле да није осуђиван за корупцију.

9. На врх мога села има једна фина биртијица ту ћемо заседати и већати уз чајну на боц и винце на клок!

10. Може ако остане жири који управо формирам. Као и да се усвоје сви предлози које изнесем а који се људима допадну. Океј Профе?

Ok

Pa ovde ne glasaju učesnici, tako da nema nameštanja, a što više naloga - to više definicija.

U pravu si, šta se i ja glupiram...

11. Такмичење почиње вечерас у 18:00.

12. Ради ширег спектра могућности оцењивања и свођења шансе за нерешене резултате на минимум, оцењивање се врши на скали од 1 до 10. Без половачења оцена, само округло.

13. Пријављујем се и ја, дакле још један латентни нам треба.

14. Čkoma, ae da bude oko 20h večeras, ne mogu ja u 18, šljakam...

Nek se prijavljuju do tada još ljudovi, onda pravim grupe i krećemo:)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.