Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
GRUPE PO RANGU
Agilni
baršunasti rč
Fender Stratocaster
AndjelkoNS
ArminVanBuuren
Grupa B
Txe Prof
jocko
gonzo
MlaDiLuk
Mladi Jelen
Grupa C
Glavni
Džonimir
Crveni Baron
Chule37
Grupa D
Loksi
Krajsler
Stevčo Smetalo
Ogundu Undungaga
Grupa E
highlander007
Kvejk
Rasni
Mačak u čizmama
Grupa F
Čegijevski
Šone007
uraczaganje
Jyggalag
NEMOJTE KAČITI SVOJE STARE DEFKE, PIŠEMO NOVE, NEW AGE STYLE!
Ocenjivati će prijavljena dela eminentni stručni žiri u sastavu:
Srećno i neka takmičar sa najviše veza...pardon - NAJBOLJI pobedi!
Prijava.
Prijavljujem se.
Jebiga, Agi, neće na podforumu "Igre" da ga metne, a ja nisam ni skrolovao do "takmičenja". Jebeni sajt.
Prijava.
ШТА?! КО ТИ ЈЕ ДОЗВОЛИО?! ПА И ОВО ДА МИ ОТМЕТЕ?!
I zašto je ovaj sa ljudožderskim sadržajem preskočen na spisku prijavljenih? Diskriminacija, rasizam...
http://tracara.com/wp-content/uploads/2012/07/bata_zivojinovic-e1341662983324-310x200.jpg?d38c41
Може ако остане жири који управо формирам. Као и да се усвоје сви предлози које изнесем а који се људима допадну. Океј Профе?
Agi, el ti nije dosta malverzacija i mahinacija sa prošlog takmičenja??
A i dosta ti jedan doppelgaenger:)
prijava
Pa ovde ne glasaju učesnici, tako da nema nameštanja, a što više naloga - sedneš mi na maloga.
Послао сам Бенисију пвт питао сам га хоће ли у жири. Дакле ако он и Рађ прихвате жири је комплетиран а тај латентни ето нека буде Проф проверио ми Чуле да није осуђиван за корупцију.
На врх мога села има једна фина биртијица ту ћемо заседати и већати уз чајну на боц и винце на клок!
Ok
U pravu si, šta se i ja glupiram...
Такмичење почиње вечерас у 18:00.
Ради ширег спектра могућности оцењивања и свођења шансе за нерешене резултате на минимум, оцењивање се врши на скали од 1 до 10. Без половачења оцена, само округло.
Пријављујем се и ја, дакле још један латентни нам треба.
Prijavaaa
Čkoma, ae da bude oko 20h večeras, ne mogu ja u 18, šljakam...
Nek se prijavljuju do tada još ljudovi, onda pravim grupe i krećemo:)