KOMPAREJŠN KOMPETIŠN - Zavrseno 1. kolo, u toku je glasanje zirija

1. Koliko nameštanja i propusta jbt

2. Hahaha.
    Nemoj Boh opet ko sinoć, molim te, spržiće se i ovaj poslednji server.

3. Koji kurac, moja grupa se dosad izmenila 9 puta. I ko je sad onaj Shwaman u mojoj grupi, kako već. Nema ni Loksija, ubačen Rus. Šta je ovo? To je kao da su u grupi Milan, Liverpul, Levski i Braga, počne Liga Šampiona i za dva kola grupu čine Porto, Sevilja, Liverpul, Menhengladbah, Surdulica i Roma.

4. A ti, Krajsleru, sebe jamačno vidiš kao Liverpul?

5. Hiperbole radi... Ma Liverpul je sad kesa.

6. Ma ja samo napravio presek skupova koje si naveo :)
    Bolje da se izmeni grupa nego da ostane prazna. Bar ja tako na to gledam, ali ja ionako ne organizujem.

7. Pa ja pričam od sinoć jbg.
    Ajd molite Partizanku i Kosmo da preuzmu ovo da se ne jbg

8. imam novu deff samo da mi dozvole da napisem pa editujte ok ?

9. AndjelkoNS
    Sever pamti.

ahha

10. osvajam ovo takmicenje, zapamti

11. Autor @ArminVanBuuren, smarash :) imam dechka :)

12. JOŠ DVA SATA DO ISTEKA ROKA ZA PRVO KOLO. MOLIM AUTORE KOJI JOŠ NISI NAPISALI DEFKE DA TO UČINE ILI BAREM DA SE JAVE DA ODUSTAJU.

@krajsler

Loksi je odustao, neki novi likovi uleteli, što te strah dodatne konkurencije, momak?:)

@jewdja i Rmulembas

Momci, možete da pišete ako hoćete, nije frka, samo do ponoći okačite na temu.

@Armin

Piši brt pa okači ovde.

Gonzo, kul što si ispoštovao, Čegi, fala na asistenciji:)

13. Grupo B ajmo još koju defku, zašto najgora si?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.