Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Obriši sve postove bez linka.
Oš učestvuješ, Boh...Ili ćeš u žiri? Zajebavanja bez te pitam
Aha, kao ono kad hakeri prave viruse samo da bi dobili posao u Guglu, Majkrosoftu i u CIA i FBI? Kapiram. Ima smisla.
Bravo za oprost odabranih.
Препотентност није одлика господе Бохоре. Буди џек. Искулирај.
Solidan primer ozb
Profe neka, nisam u priči od početka. Biće kao Cesid, nezavisna komisija.
Mada ako Glavni i Pseto budu u komisiji neće tu biti problema. Jak ti žiri treba ozb
http://vukajlija.com/peca-se-k-o-klen-na-visnju/724646
Autor @The Prof, da li sam ja to diskvalifikovan sa takmičenja, pa nisi linkovao moju definiciju na prvoj strani ili ne želiš da dobijem plusiće ;P
Ne Krajsler, zaboravih, eo vidi sad (drogošu pluserski lolol)
Je l' se zna pun sastav žirija? Pitam da bih znao kome da se čepim u pvt lolololo
To je to, The Prof.
Oko za oko, plus za plus.
O žiriju se malo zna, nema objavljivanja imena još. Od spekulacija se, molim, uzdržavajte...
НАРАВНО ДА СЕ СВЕ ЗНА АЛИ СЕ КРИЈЕ. ЈЕР НЕКОМЕ НИЈЕ У ИНТЕРЕСУ ЈАК ЖИРИ.
http://vukajlija.com/forum/teme/69498-berlinski-kongres
ustupam svoju odabranu braci Тхе pa nek podele kako hoce, voleo sam vas
Awww bratiću wowimo i mi tebe :*
I aj dosta više o odabranima, ja ih imam dovoljno, eo vama odabrane, samo napišite nešto kvlt prvo hehe:)
Autor @The Prof, ne mogu da otvorim Loksijevu definiciju, valjda zato što sam preko telefona? Piše da stranica ne postoji.
Jesam ziri ili ne?
PVT Pseto
ЗНА СЕ И КОМЕ НИЈЕ. ОНИМА КОЈИ КУБУРЕ СА КВАЛИТЕТОМ И КОЈИ НИСУ КАДРИ НА СТРАШНОМ МЕСТУ ПОСТОЈАТИ.
И ДА НАПОМЕНЕМ ЈЕДНУ СТВАР. НИЈЕ МИ ЖАО ЈЕР МИ КРАДЕТЕ ИДЕЈЕ. ЖАО МИ ЈЕ ШТО НЕМАТЕ СВОЈИХ.
Loksi obrisao da se ne blamira.
@Krajsler
Loxi verovatno menjo naslov, noobara, pa uzjebo linak. Sad valjda valja...