Aha, kao ono kad hakeri prave viruse samo da bi dobili posao u Guglu, Majkrosoftu i u CIA i FBI? Kapiram. Ima smisla.
Solidan primer ozb
Profe neka, nisam u priči od početka. Biće kao Cesid, nezavisna komisija.
Mada ako Glavni i Pseto budu u komisiji neće tu biti problema. Jak ti žiri treba ozb
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Obriši sve postove bez linka.
Oš učestvuješ, Boh...Ili ćeš u žiri? Zajebavanja bez te pitam
Aha, kao ono kad hakeri prave viruse samo da bi dobili posao u Guglu, Majkrosoftu i u CIA i FBI? Kapiram. Ima smisla.
Bravo za oprost odabranih.
Препотентност није одлика господе Бохоре. Буди џек. Искулирај.
Solidan primer ozb
Profe neka, nisam u priči od početka. Biće kao Cesid, nezavisna komisija.
Mada ako Glavni i Pseto budu u komisiji neće tu biti problema. Jak ti žiri treba ozb
http://vukajlija.com/peca-se-k-o-klen-na-visnju/724646
Autor @The Prof, da li sam ja to diskvalifikovan sa takmičenja, pa nisi linkovao moju definiciju na prvoj strani ili ne želiš da dobijem plusiće ;P
Ne Krajsler, zaboravih, eo vidi sad (drogošu pluserski lolol)
Je l' se zna pun sastav žirija? Pitam da bih znao kome da se čepim u pvt lolololo
To je to, The Prof.
Oko za oko, plus za plus.
O žiriju se malo zna, nema objavljivanja imena još. Od spekulacija se, molim, uzdržavajte...
НАРАВНО ДА СЕ СВЕ ЗНА АЛИ СЕ КРИЈЕ. ЈЕР НЕКОМЕ НИЈЕ У ИНТЕРЕСУ ЈАК ЖИРИ.
http://vukajlija.com/forum/teme/69498-berlinski-kongres
ustupam svoju odabranu braci Тхе pa nek podele kako hoce, voleo sam vas
Awww bratiću wowimo i mi tebe :*
I aj dosta više o odabranima, ja ih imam dovoljno, eo vama odabrane, samo napišite nešto kvlt prvo hehe:)
Autor @The Prof, ne mogu da otvorim Loksijevu definiciju, valjda zato što sam preko telefona? Piše da stranica ne postoji.
Jesam ziri ili ne?
PVT Pseto
ЗНА СЕ И КОМЕ НИЈЕ. ОНИМА КОЈИ КУБУРЕ СА КВАЛИТЕТОМ И КОЈИ НИСУ КАДРИ НА СТРАШНОМ МЕСТУ ПОСТОЈАТИ.
И ДА НАПОМЕНЕМ ЈЕДНУ СТВАР. НИЈЕ МИ ЖАО ЈЕР МИ КРАДЕТЕ ИДЕЈЕ. ЖАО МИ ЈЕ ШТО НЕМАТЕ СВОЈИХ.
Loksi obrisao da se ne blamira.
@Krajsler
Loxi verovatno menjo naslov, noobara, pa uzjebo linak. Sad valjda valja...