U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
E Čegi el smo rekli da će Pseto da pobedi?
Quake-Omaja
Jocko
@Lukić
Rekoh da ne bude providno ako glasam za njega. Jbg...
@Čegi
A ovo drugo nije providno, aaaaaa?
A sta da se radi :)
Tražili
VOJVODA88
Duwaj ga čupavi jebo te on!!!
A sto da jebem dekyja? :(
Volís latino hahaha
Glasam za Kvejka, tj. Omaju.
Boh brt napiši jasan pvt nači ne "idi glasaj mejmune" nego "idi glasaj za mene mejmune" ono zbunjive prirode sam
E ajd batali, gotovo je sada
Oće još neko da glasa?
Evo upravo, Pseto. Tedoh i obrazloženje al mrzi me. Kolebah se između njega i Torazulua. Izijemova fina isto onako pomerena malo. Jocko isto vrlo dobar. Dobra je i ona Čardak ni na nebu ni na zemlji a nije ni ušla u devet kao i Miletova isto.
Gomez
jocko
АААААА, па то се тако чита.
па не знам ни ја како се чита, нема упутство нигде.
Питаћемо га. Ал Вук је рекао читај како се пише...
Čita se jocko.
Jok, za Zvezdu, al' samo u košarci. Za naš fudbal mi se jebe iako fudbal generalno volim.
Što se glasanja tiče...
Da je Prof prošao dalje (čudno što nije) verovatno bih glasao za njega. Ovako je moj glas išao Kvejku sve dok nisam sa zakašnjenjem pročitao Psetovu defku.
Glasam za Pseta.
Prema tome, dosta o tim nebulozama tipa nameštanje, da klanovi glasaju jedni za druge i sl. Van te priče sam. Psetova je objektivno najbolja.
A one priče kako se stil pisanja promenio na gore, kako se pišu Ratovi i mirovi koji zaslužuju da dobiju utešnu nagradu na takmičenju proze... Da se ne lažemo - takve defke su mnogi popularniji autori pisali davno pre mene/nas koji takve definicije (povremeno!!!) pišemo i pisaće se i ubuduće.
Vukajlija je sajt slenga pre svega, a ne ''duhovit'' sajt. Sa druge strane, postoje brojne vrste duhovitosti tj.humora, od direktne do suptilne. Ne mora biti duhovito a očito da više ne mora biti ni sleng.
Dakle, ostajem pri tome da moja ali i većina drugih definicija sa ovog takmičenja ne maši poentu sajta, utoliko pre što su pisane za takmičenje.
Nema ljutnje, ovo je samo moje viđenje stvari.
Odlično takmičenje je
Ja se ne bih ljutio da sam učestvovao a da nisam ušao u izbor. Desilo se da Prof nije prošao, pa šta. On je dobar autor, ali niko nije pretplaćen da prođe. Što me nervira, pravi ovaj mentalitet: "nameštaljka, garant!" Bila bi "nameštaljka" i da neko drugi nije prošao. Što se mene tiče, Psetova mi je najbolja, ali ne mogu da glasam jer sam već u sastavu žirija glasao za nju. Glasao sam još za Agilnog i za Nitkova.