Prijava

Nikada na ovom sajtu nije postojala tema gde je statistički istraženo koja se na sajtu muškarcima žena najviše sviđa, i koji se muškarci ženamama najviše sviđaju. Zato je zamisao da se napravi neko glasanje, lista, pošalje Kosmopoliti, i ona na kraju izbaci listu međupolne popularnosti autora, autorki. Naravno, sve anonimno, a Kosmo se obavezala zakletvom večitog prokletstva da neće nikome preneti ono što su joj slali, osim u vidu statističkog zbira, liste, tabele na kraju. Bi li ovako nešto moglo da se desi, izvede? Za ovo je potrebno poverenje prema moderatorki, koje ja imam, ali ne znam da li i ostali imaju. Prosudite...

nema šanse da zucnem šta mi je ko poslao, držim jezik za zubima i sabiram samo konačnu popularnost i objavljujem. obećavam.

1. Mylyca
2. Putinka

jedine kul zene sa karakteristikama i humorom muskaraca, ostale su samo zene i seks materijal

u top muskarcine stavljam sebe: Petar Pan Pz$

ja moram da mozgam kojih deset...

Kažu da je ženski mozak intuitivniji od muškog.

ne mogu da odvojim deset, nema šanse. sad sam se setila mase naroda koji ne dolazi više.

Ja glasao, ako je tema zajebancija, bar se nisam javno izblamirao lolololo

Jeri u ovom "imaju ucesca" i neaktivni clanovi, ako to nije slucaj odje se moze jedva 20ak ljudi izbrojati ukupno, a od toga zene na prste jedne ruke...

Valjda ima, nije fora da se tek tako zaborave neki članovi.

može neaktivni, jajo, pravimo verziju 'svih vremena'.

komad 1975, njoj sam video pola glave i rekao bih da je lepa, ni jednu vise nisam video ne mogu za neku da kazem da mi se svidja dok je ne vidim, ne znam kako vi to mozete, osim ako nije tema gde se bira najzanimljivija licnost a ako je rec o musko zenskom privlacenju onda vas ne razumem, planktonska ljubav ne postoji.

Druga polovina je skarfejs lolololo

najzanimljivija

e to

ako je rec o musko zenskom privlacenju onda vas ne razumem, planktonska ljubav ne postoji.

Kako, bre, pa zar nisi nikad bio u dopisivanju sa nekom devojkom, i onda ti se toliko svidela da si poželeo da je upoznaš uživo? Pa ostvarilo se to upoznavanje ili ne, reč je o takvoj vrsti sentimenta.

Kosmo, je l glasao neko? Neću da budem prvi i jedini pa da kačite moj PVT po forumima i da mi se smejete. Ne priliči mojim godinama.

mislim da bi trebalo da se biraju samo Srbi, ipak je ovo srpski sajt

Avokado, ja sam glasao, i Čule, glasaj i ti, što da ne. A Pezose, otkud ti znaš da neko ovde nema hrvatskih, mađarskih, slovačkih, rumunskih itd. gena. Neće valja ovo da bude forum Nacionalnog fronta.

neću kažem nikom bre, advokado.

Ja i Valdemar smo žiri kao Popara i Šćepan.